ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ , ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ | Πως να χασω βαρος; Για να αδυνατίσω πρέπει να γυμνάζομαι;

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ , ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ & Γυμναστική - Πως να χασω βαρος άραγε; Πρέπει να γυμνάζομαι. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ή δείτε το αντίστοιχο άρθρο εδώ - https://goo.gl/MgrmA5

Ο φίλος μας ο Μάριος μετά από επικοινωνία στο blog έθεσε 2 καλά ερωτήματα και αυτή ήταν μια ευκαιρία για να γράψουμε ένα σχετικό post. Τα ερωτήματα ήταν τα εξής:

«Γυμναστική και ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ είναι αλληλένδετα;»
«Πως να χασω βαρος; Πρέπει να γυμνάζομαι για να αδυνατίσω;»

Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η γυμναστική και το ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ δεν είναι αλληλένδετα και για να αδυνατίσεις δε χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνεις γυμναστική. Σίγουρα μπορείς να αδυνατίσεις χωρίς να γυμνάζεσαι. Απλά η γυμναστική βοηθάει λεγόμενο πιο «γρηγορο αδυνατισμα» και επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Γιατί η γυμναστική βοηθάει στο πιο «γρηγορο αδυνατισμα»;

Για να καταλάβουμε καλύτερα γιατί η γυμναστική βοηθάει στο ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ & ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ πιο γρήγορα (πιο γρηγορο αδυνατισμα), θα μιλήσουμε πρώτα για το πως αδυνατίζεις. Ο μόνος τρόπος για να αδυνατίσουμε είναι ο εξής:

«Πρέπει να λαμβάνουμε ημερησίως λιγότερες θερμίδες από ότι καίμε»

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος και θα το λέμε συνέχεια αυτό. και αυτή είναι η μοναδική απάντηση στο «ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ». Δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα, δεν υπάρχουν super τροφές, το μόνο που υπάρχει είναι σωστη ΔΙΑΤΡΟΦΗ & κάποιες διατροφικές συνήθειες και επιλογές που βοηθάνε στο να πετύχουμε ότι ακριβώς είπαμε παραπάνω.

Όποτε στο «ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ», η απάντηση είναι ότι πρέπει στο τέλος κάθε ημέρας να έχουμε λάβει λιγότερες θερμίδες από ότι έχουμε κάψει. Έτσι, θα αναγκάσουμε τον οργανισμό μας, να πάει και να βρει τις θερμίδες που χρειάζεται στις αποθήκες λίπους του σώματος μας. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που αδυνατίζει το ανθρώπινο σώμα και κανένας άλλος. Άρα, ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ πάνω από όλα.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν χρειάζεται πάση θυσία να γυμναζόμαστε για να έχουμε απωλεια βαρους. ΑΛΛΑ, η γυμναστική σημαίνει περαιτέρω κάψιμο θερμίδων, όποτε αν γυμναζόμαστε θα καίμε παραπάνω θερμίδες από το κανονικό κάθε ημέρα, και το σώμα θα χρειαστεί να βρει περισσότερες θερμίδες να κάψει από τις αποθήκες λίπους του σώματος μας.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ + ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ = ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ & ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ πιο γρήγορα !!!

Επίσης, επειδή κυκλοφορούν πολλές ατάκες όπως: «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ», «ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ», κτλ. Όλα αυτά έχουν τη μια και μόνο απάντηση - ΕΛΛΕΙΜΑ ΘΕΡΜΙΔΩΝ, και αυτό βασικά σημαίνει και ΔΙΑΙΤΑ. Δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα, ούτε μαγικές τροφές, ο μόνος λόγος που θα αδυνατίσει το σώμα σας είναι το ΕΛΛΕΙΜΑ ΘΕΡΜΙΔΩΝ (παίρνω λιγότερες θερμίδες από το καίω).


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ:
---------------------------------------------------------------------------------
★ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ ► https://goo.gl/kLQzoC


ΒΙΝΤΕΟ σχετικά με ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ & ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ & ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
★ 10 τροφές που αδυνατίζουν ► https://goo.gl/cpeosQ
★ Νερό με λεμόνι ► https://goo.gl/asPK6V
★ Πράσινο τσάι ► https://goo.gl/M2lu2t
★ Πρέπει να γυμνάζομαι για να αδυνατίσω ► https://goo.gl/A6uzB3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


♫ Στοιχεία ΜΟΥΣΙΚΗΣ του ΒΙΝΤΕΟ
---------------------------------------------------------------------------------
Music: Ahrix – Nova
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0kXCdaJ7C5MD27jXxzvHsa
Facebook: http://bit.ly/1wFWvyM
Youtube Channel: http://bit.ly/2mUBTD2
Youtube Video: http://bit.ly/1eXqiOi
SoundCloud: http://bit.ly/1m1ye0b
----------------------------------------------------------------------------------

© 2016 - Fit4Art