Κάνει καλό η γυμναστική όταν είσαι άρρωστος;;;

Αυτήν την εποχή οι γρίπες και οι ιώσεις θερίζουν κόσμο! Ως τυπικός gym bro σε έχει φάει το άγχος που είσαι άρρωστος γιατί παίζεται να χάσεις μια προπόνηση άρα όλη σου την μυϊκή διάπλαση που έχεις χτισει τα τελευταία χρόνια! (obvious sarcasm)
Ε λοιπόν, σε αυτό το βιντεάκι απαντάω ένα ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί ακόμα... Κάνει καλό η γυμναστική όταν είσαι άρρωστος;;; Δες όλο το βιντεάκι να μάθεις φίλε μου !

Τσίμπα τώρα το μπλουζάκι ► http://tidd.ly/b87516ee ◄

Η εμπειρία μου με την μεγαλορεξία► https://youtu.be/t7JjcutrKEo ◄

Πέφτει δουλίτσα, έρευνα, μεράκι και αγάπη για αυτά τα βιντεάκια, δείξτε μου την στήριξη με μια κοινοποίηση σε κάποιον φίλο σας ή έστω αφήνοντας ένα εμψυχωτικό σχόλιο.
Επίσης με βοηθάτε κιόλας, πατώντας στα λινκς των συμπληρωμάτων που προωθώ χωρίς χρειάζεται να αγοράσετε κάτι απραίτητα ► http://tidd.ly/4b5e888 ◄ .▼▼[ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΑ SOCIAL]▼▼
[FACEBOOK]
Guys, έχω όλη τη καλή διάθεση να σας βοηθήσω με τους στόχους σας και να απαντήσω στα ερωτήματά σας, όμως ας το κάνουμε λίγο οργανωμένα.
Θέλω να μου στέλνετε fitness ερωτήσεις στην σελίδα μου, όχι στο προσωπικό μου. Θα κάθομαι και απαντάω σε ΟΛΟΥΣ κάθε βδομάδα:
https://facebook.com/sharoseto ή
αν θέλετε να τα πούμε ή να με εμψυχώσετε ή απλά να με κάνετε αδδ ευχαρίστως στο προσωπικό :
https://www.facebook.com/sha9555

[INSTAGRAM] @sharosetofitness
https://www.instagram.com/sharosetofitness/

[E-MAIL] [for business enquiries]
sharo-n@hotmail.com

[WEBSITE]
https://sharoseto.gr/

[DISCLAIMER]
Τα θέματα που αναλύονται από τον Σαρό Καριμ Καντίρ, προκύπτουν απο προσωπική εμπειρία και έρευνα, μόνο για σκοπούς ψυχαγωγίας και συζήτησης. Πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό ή τον διατροφολόγο σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης.

[Σημείωση]
★χρησιμοποιούνται affiliated συνδέσμοι

███████████████████████████████████████████