Ψυχαγωγία Ενημέρωση

12χρονος την 6χρονη αδελφή του αντιγράφοντας σκηνή από βιντεοπαιχνίδι

12χρονος την 6χρονη αδελφή του αντιγράφοντας σκηνή από βιντεοπαιχνίδι

Ένας 12χρονος αντέγραψε μία σκηνή από το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto, την 6χρονη αδελφή του, σύμφωνα με δικαστικές πηγές στη Βρετανία.

Το αγόρι ....... την αδελφούλα του αρκετές φορές στο σαλόνι και σε μία από τις κρεβατοκάμαρες του πατρικού τους σπιτιού στο Γουίλτσαϊρ, ενώ οι ενήλικες ήταν στο διπλανό δωμάτιο ή κοιμόνταν, όπως έγινε γνωστό.

Η πρώτη φορά ήταν όταν το αγόρι παρακολούθησε τη σκηνή στο βιντεοπαιχνίδι μαζί με την αδελφή του. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες άνω των 18 ετών λόγω των σκηνών που περιέχονται.


Ο 12χρονος φέρεται να αποφάσισε να αναπαραστήσει με την αδελφή του αυτό που μόλις είχε παρακολουθήσει ενώ ένα από τα αδέλφια τους ήταν ακόμη στο δωμάτιο.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η μητέρα του καθόταν διαρκώς στο πλευρό του κρατώντας του το χέρι, ενώ το αγόρι δήλωσε ένοχος στις τρεις κατηγορίες και σε μία για υποκίνηση σε δραστηριότητα. Έλαβε εντολή παραπομπής 12 μηνών σε θεραπευτικό κέντρο όπου όταν την ολοκληρώσει θα θεωρηθεί ότι εκπλήρωσε την καταδικαστική απόφαση και αν και θα υπάρχει στο μητρώο του, δεν θα είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει μελλοντικούς εργοδότες ή ασφαλιστές.

Ο 13χρονος πλέον φαινόταν αμήχανος σε όλη τη διαδικασία αλλά φάνηκε να βρίσκει το κέφι του όταν ο δικαστής συζήτησε μαζί του για ποδόσφαιρο καθώς ελπίζει όταν μεγαλώσει να παίξει επαγγελματικά.

Leave a Comment