Ψυχαγωγία Ενημέρωση

17χρονος μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο του γιατί είχε βαμμένα νύχια

17χρονος μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο του γιατί είχε βαμμένα νύχια

Ένας 17χρονος αποβλήθηκε από το σχολείο του στο Τέξας, διότι είχε βαμμένα νύχια και τώρα κατήγγειλε το γυμνάσιο και μαζεύει υπογραφές ώστε να δικαιωθεί.

17χρονος αποβλήθηκε από το σχολείο: Παραβίασε τον ενδυματολογικό κώδικα

Ειδικότερα, ο Trevor Wilkinson δήλωσε ότι έλαβε την αποβολή την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, αφότου επέστρεψε στο

0000

σχολείο του από τις διακοπές για τη Γιορτή των Ευχαριστιών, με τα νύχια βαμμένα, γεγονός που παραβιάζει τον ενδυματολογικό κώδικα του σχολείου.

17χρονος αποβλήθηκε από το σχολείο: Ομοφοβική και σεξιστική χαρακτήρισε τη διοίκηση

“Φανταστείτε το σχολείο σας να μην επιτρέπει στα αγόρια να βάφουν τα νύχια τους και να δίνουν στα αγόρια αποβολή για αυτό”, ανέφερε σε tweet ο νεαρός. “Και όλη η διοίκηση να είναι εντάξει με αυτό, να είναι ομοφοβική και σεξιστική; Καλώς ήλθατε στο δυτικό Τέξας”, συμπλήρωσε.

Το σχολείο δεν

σχολίασε το περιστατικό, αλλά δήλωσε την Παρασκευή ότι “διεξάγει μια προσεκτική αναθεώρηση της πολιτικής τους για την επιτρεπτή ενδυμασία σε ετήσια βάση”.

“Αυτή η διαδικασία αναθεώρησης οδηγεί στην ανάπτυξη ενός τελικού ενδυματολογικού κώδικα που εφαρμόζεται με συνέπεια και επιβάλλεται κατά τη διάρκεια του επόμενου σχολικού έτους. Οι γονείς και οι μαθητές λαμβάνουν ένα αντίγραφο του ενδυματολογικού κώδικα πριν από την έναρξη κάθε νέου σχολικού έτους”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το σχολείο.

17χρονος αποβλήθηκε από το σχολείο: Τι αναφέρει το εγχειρίδιο των μαθητών

Σύμφωνα με το nbcnews, το εγχειρίδιο των μαθητών αναφέρει ότι “απαγορεύεται στα αγόρια να φορούν μακιγιάζ και

βερνίκι νυχιών. Εάν ένας διαχειριστής πανεπιστημίου αποφασίσει ότι ένας μαθητής παραβιάζει τον ενδυματολογικό κώδικα, ο μαθητής θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει το πρόβλημα στο σχολείο”.

Την ίδια μέρα που αποβλήθηκε, ο Trevor δημιούργησε μια αναφορά στο Change.org, ζητώντας να επιτρέπεται στα αγόρια να βάφουν τα νύχια τους στο σχολείο και να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα.

“Επιτρέψτε στα αγόρια να βάφουν τα νύχια τους” – Αυτός είναι ο τίτλος της αναφοράς που δημοσίευσε ο ίδιος για να μαζέψει υπογραφές υποστήριξης.

“Μου είπαν ότι θα συνεχίσω να παίρνω αποβολή μέχρι να τα ξεβάψω”, τονίζει μεταξύ άλλων σε βίντεο που ανήρτησε στο Twitter. “Λατρεύω τα νύχια μου. Χρησιμοποιώ μανό για να εκφράσω τον εαυτό μου και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να εκφράζονται ελεύθερα”, τόνισε ο 17χρονος.

Leave a Comment