Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αδερφος της Δημητρας - Εδώ στο χωριό δεν τον θέλει κανένας έτσι που ήτανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδερφος της Δημητρας - Εδώ στο χωριό δεν τον θέλει κανένας έτσι που ήτανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμητρα της Λέσβου: «Εδώ στο χωριό δεν τον θέλει κανένας, έτσι που ήτανε» λέει ο αδερφός του

Ανάμεσα στα 6 παιδιά της οικογένειάς της,η Δημήτραήταν ένα

0000

διαφορετικό παιδί, που ποτέ δεν έγινε αποδεκτή από συγγενείς και ντόπιους, στο χωριό Σικαμινά της Λέσβου όπου μεγάλωσε.

Στα 52 της, όταν έφυγαν οι γονείς της από την ζωή, αποφάσισε να αυτοπροσδριοριστεί ως γυναίκα. Άρχισε να ντύνεται με γυναικεία ρούχα, να απελευθερώνεται.Ο στιγματισμός όμως και η λεκτική κακοποίηση ήταν αυτό που ακολούθησε.

Το 2015, με την “έκρηξη” του μεταναστευτικού στο νησί της Λέσβου,η Δήμητρααμέσως στάθηκε δίπλα στους πρόσφυγες, ενώ έγινε διεθνώς γνωστή ως “η Δήμητρα της Λέσβου”, μετά από δεκάδες ρεπορτάζ ξένων δικτύωςγια την

ζωή της και την προσφορά της

Πριν από 3 μήνες νεαροί την είχαν διασύρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμαοι συγγγενείς της να αποφασίσουν με εντολή εισαγγελέα την εισαγωγή της στο Δρομοκαΐτειο.

Στις 6 Απριλίου όμωςη 64χρονη διεμφυλική εξαφανίζεται από το ψυχιατρικό νοσοκομείο και ακόμη αναζητούνται τα ίχνη της.

Φάρμακα έπρεπε να παίρνει, εδώ και χρόνια δεν

έπαιρνε φάρμακα. Φώναζε κιόλας και στα μαγαζιά το καλοκαίρι που είχε κόσμο.Τραγουδούσε δυνατά, φώναζε. Εδώ στο χωριό δεν τον θέλει κανένας, έτσι που ήτανε”, υποστηρίζει ο αδερφός της.

Η ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού SILVER ALERT γίνεται με καθηστέρηση 1μιση μήνα μετά για λόγους που ακόμη διερευνώνται. Εκεί δηλώνεται από τους συγγενείς ως Δημήτρης Καλογιάννης, με το όνομα δηλαδή που υπάρχει στο πιστοποιητικό γέννησης. Οι πρώτες πληροφορίες που την ήθελαν να περιφέρεται σε περιοχή της Χλακίδας, τελικά δεν επαληθεύθηκαν

Δείτε το βίντεο:

Leave a Comment