Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αδιανόητο: Πέθανε ο πατέρας της και λίγες στιγμές μετά έβγαζε ναζιάρικες selfies μπροστά από το πτώμα

Αδιανόητο: Πέθανε ο πατέρας της και λίγες στιγμές μετά έβγαζε ναζιάρικες selfies μπροστά από το πτώμα

Το μοντέλο από τη Σερβία έσπευσε να κατεβάσει τη φωτογραφία όταν είδε τις αντιδράσεις, αλλά ήταν ήδη αργά

Ο θάνατος και η απώλεια επηρεάζουν διαφορετικά τον καθένα μας, γι’ αυτό και πρέπει κανείς να εξαιρετικά προσεκτικός και διακριτικός όταν έχει να κάνει με τις αντιδράσεις ενός προσώπου που έχει χάσει κάποιον αγαπημένο του.

0000

Εντούτοις υπάρχουν περιπτώσεις οι οποίες πραγματικά σε αφήνουν άφωνο, καθώς είναι εμφανές πως δεν έχουν σχέση με το πρώτο σοκ που συνοδεύει τον θάνατο, αλλά με μια βαθιά αναισθησία και αποκτήνωση η οποία επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωής ενός ατόμου.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και εκείνη ενός μοντέλου από τη Σερβία, το οποίο δέχεται τα πυρά των χρηστών του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Αιτία μία ναζιάρικη selfie την οποία έσπευσε να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κοπέλα, μόλις ελάχιστη ώρα αφότου ο πατέρας της πέθανε.

Με βάση τα σερβικά ΜΜΕ, τα οποία αναδημοσίευσαν την φωτογραφία (παρά το γεγονός πως η νεαρή καλλονή έσπευσε να τη διαγράψει εξαιτίας του σάλου) η δημοσίευση στα social media

περιλάμβανε τη φωτογραφία της Jelica Ljubicic να ποζάρει με τον νεκρό της πατέρα στο πίσω μέρος, σουφρώνοντας τσαχπίνικα τα χειλάκια της, αλλά και την εξής λεζάντα: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπά. Δώσαμε μάχη για να μείνεις στη ζωή αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Έφυγες από κοντά μας στα 67 σου χρόνια. Σε ευχαριστώ για όλα, είμαι ευγνώμων που είμαι κόρη σου».

Το παραπάνω μήνυμα θα μπορούσε να ήταν και συγκινητικό, εάν η φωτογραφία που ανέβασε η νεαρή δεν ήταν τόσο στιλιζαρισμένη, με την ίδια να ποζάρει σαν να ήταν στην πλαζ και να φωτογραφιζόταν μπροστά από τις ξαπλώστρες.

Η Jelica, η οποία αυτοαποκαλείται ως τραγουδίστρια και μοντέλο, δέχτηκε καταιγισμό από επικριτικά μηνύματα χρηστών του διαδικτύου και αναγκάστηκε να διαγράψει όχι μόνο την δημοσίευσή της καθώς και τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μόνο ένα αρρωστημένο άτομο θα το έκανε αυτό», «Δεν πιστεύω στα μάτια μου» και «Τελικά δεν έχουμε καμία ελπίδα σαν είδος», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια τα οποία έγραψαν Σέρβοι κάτω από την ντροπιαστική ανάρτηση.

Leave a Comment