Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Άδωνις για Oruc Reis - Άμα θέλουνε να κάνουνε βόλτες ας κάνουνε – Καίει καύσιμα χωρίς λόγο

Άδωνις για Oruc Reis - Άμα θέλουνε να κάνουνε βόλτες ας κάνουνε – Καίει καύσιμα χωρίς λόγο

Άδωνις για Oruc Reis: Άμα θέλουνε να κάνουνε βόλτες, ας κάνουνε – Καίει καύσιμα χωρίς λόγο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπάθησε να υποβαθμίσει το μέγεθος της χθεσινής διπλωματικής αποτυχίας της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής όπου παρά τα όσα διατείνονταν από την κυβέρνηση περί αποφασιστικότητας του πρωθυπουργού για πιέσεις στην Ευρώπη για επιβολή κυρώσεων στη Τουρκία, κάτι τέτοιο μετατέθηκε για τον Μάρτιο.

Παρά τις προηγούμενες εκτιμήσεις κυβερνητικών στελεχών ότι οι

0000

κυρώσεις κατά της Τουρκίας «θα δαγκώνουν», ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθώντας να προετοιμάσει το κλίμα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει «κανένα ζήτημα εθνικής καταστροφής αν δεν μπουν κυρώσεις τώρα στη Τουρκία» και ότι το Oruc Reis, «καίει καύσιμα χωρίς λόγο».

Ειδικότερα, κάνοντας μία ακόμη θεαματική κυβίστηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Κανένα ζήτημα εθνικής καταστροφής αν δεν μπουν κυρώσεις τώρα στην Τουρκία. Δεν είμαστε τώρα σε αυτό το σημείο. κυρώσεις στην Τουρκία θα μπουν κάποια στιγμή αν συνεχίσει η Τουρκία αυτή τη συμπεριφορά.»

Όταν η δημοσιογράφος του αντέτεινε ότι το άλλο καράβι (σ.σ. Oruc Reis) «γκριζάρει το

μισό Αιγαίο», ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε τα εξής:

«Δεν γκριζάρει απολύτως τίποτα το άλλο καράβι, μην ακούω υπερβολές.Καίει καύσιμα χωρίς λόγο κατά τη γνώμη μου. Έχουμε δηλώσει τις θέσεις μας και τελείωσε. Δεν αμφισβητεί προς το παρόν την κυριαρχία μας πουθενά.

Κόβει βόλτες. Μας εκνευρίζει, μας στεναχωρεί, ναι όλα αυτά είναι μέσα αλλά αμφισβήτηση έμπρακτης εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας δεν έχει συμβεί ακόμη.Άμα θέλουν να

κάνουνε βόλτες αυτοί, ας κάνουνε».

Η κυβέρνηση των Μακεδονομάχων και της περικεφαλαίας, είναι πια

σαφές, ότι δυσκολεύεται πολύ με την εξωτερική πολιτική: Προσφυγικό, αλλαγή χρήσης της Αγίας Σοφίας, Τουρκική προκλητικότητα.

Leave a Comment