Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Άδωνις για τους σελέμπριτις στο Ντουμπάι - Δεν απαγορεύονται τα ταξίδια στο εξωτερικό

Άδωνις για τους σελέμπριτις στο Ντουμπάι - Δεν απαγορεύονται τα ταξίδια στο εξωτερικό

Άδωνις για τους σελέμπριτις στο Ντουμπάι: «Δεν απαγορεύονται τα ταξίδια στο εξωτερικό»

Να πας σε άλλο νομό απαγορεύεται, να πας στο Ντουμπάι, όχι

Προκλητικός για μια ακόμη φορά ήταν οΆδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ερωτώμενος για τους

0000

Έλληνες που ταξίδεψαν στοΝτουμπάιγια να γιορτάσουν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είπε κυνικά: «Είναι νόμιμο καθώς δεν απαγορεύονται τα ταξίδια στο εξωτερικό».

Εδώδεν μπορούμε να αλλάξουμε νομόχωρίς πρόστιμο, αλλά για όσουςταξιδεύουν εκτός Ελλάδος εν μέσωlockdown, δεν υπάρχει θέμα! Το ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε κατόπιν πωςθεωρεί«πράξη μεγάλης κοινωνικής ανευθυνότητας το να μην μπορεί κάποιος να αντέξει χωρίς ρεβεγιόν για μια χρονιά», δεν έσωσε την κατάσταση.

Σε ότι αφοράτρίτο κύματης πανδημίας, ο κ. Γεωργιαδης είπε ότι «βρίσκεται ήδη στην Ευρώπη και είναι πολύ πιο φριχτό από το δεύτερο», ενώ για τηναυστηροποίηση των μέτρωνεπεσήμανε πως «πρώτο μέλημα είναι ο έλεγχος της πανδημίας και μετά θα ακολουθήσει το άνοιγμα της αγοράς».

«Οι επιτροπές των ειδικών επιστημόνων που εισηγούνται στην κυβέρνηση, είχαν εκφράσει έντονες ανησυχίες για τα επιδημιολογικά δεδομένα, καθώς αναμένεται και η αύξηση των κρουσμάτων από την κινητικότητα τις μέρες των εορτών και τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Έτσι η απόφαση για την αυστηροποίηση των μέτρων είχε παρθεί από την Πέμπτη, αλλά ανακοινώθηκε το Σάββατο για να μην υπάρξει ενδιάμεσα εργάσιμη μέρα, κάτι που σε άλλες περιπτώσεις αποδείχτηκε καταστροφικό», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στασχολεία, ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε: «Στόχος είναι να πάμε στο

άνοιγμα των σχολείων με όσο το δυνατόν καλύτερα δεδομένα. Το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου είναι στόχος της κυβέρνησης κι όχι ειλημμένη απόφαση και θα πρέπει να περιμένουμε την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων και τος επόμενες μέρες ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Το άνοιγμα των σχολείων αποτελεί προτεραιότητα, καθώς οι ψυχολόγου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ψυχική υγεία των μαθητών, από την παρατεταμένη απουσία τους από τις σχολικές αίθουσες».

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment