Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αφησε το παιδι να παιζει μονο του εξω - Σε κατάσταση σοκ η μάνα της 5χρονης που κρεμάστηκε στις Σέρρες

Αφησε το παιδι να παιζει μονο του εξω - Σε κατάσταση σοκ η μάνα της 5χρονης που κρεμάστηκε στις Σέρρες

Σε κατάσταση σοκ η μάνα της 5χρονης που κρεμάστηκε στις Σέρρες

Λύγισε η μάνα του μικρού παιδιού! «Κόπηκαν τα πόδια μου, της φώναζα σήκω κορίτσι μου»

Πάγωσε η τοπική κοινωνίατωνΣερρώνμετά τηνείδησηγια τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού που δεν είχε προλάβει καλά καλά να κλείσει τα 5 του χρόνια.

0000

Το μικρό κοριτσάκι έπαιζε με μια αυτοσχέδια κούνιαστην αυλή του σπιτιού του,στον οικισμό Ρομά τουΑγίου Ραφαήλτο πρωί της Τρίτης. Ότανόμως η μητέρα της την αναζήτησε, εκείνη δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της.

Η Παναγιώτα Ραΐφόγλουβγήκε να ψάξει το κοριτσάκι της και ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με το πιο σκληρό θέαμα που θα μπορούσε να αντικρίσει στη ζωή της.Το κοριτσάκι βρέθηκεκρεμασμένοκαι χωρίς τις αισθήσεις του.Στο σημείο έτρεξε και η γιαγιά του παιδιού, η οποία προσπάθησε να δώσει στο κοριτσάκι τιςπρώτες βοήθεις όμως εκείνο δεν ανταποκρινόταν.

Ήταν ήδη αργά

Σε κατάσταση σοκ οιδύο γυναίκες μετέφεραν το παιδί στονοσοκομείο Σερρώνκαι παρά τις προσπάθεις των γιατρών, για την μικρούλα ήταν ήδη αργά.

Η χαροκαμένη μητέραδεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έχασε τόσο άδικα το παιδί της.Μιλώντας στο Δίκτυο τηλεόραση περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έπιασε στα χέρια της τοάψυχο σώμα του μικρού της αγγέλου:

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment