Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αγόρασαν ένα παλιό τροχόσπιτο με 800€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο εξοχικό των ονείρων τους

Αγόρασαν ένα παλιό τροχόσπιτο με 800€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο εξοχικό των ονείρων τους

Τροχόσπιτο παλιό με 800 ευρώ αγόρασε μια γυναίκα στο εξωτερικό και ο άντρας της απόρησε με εκείνη. Το τροχόσπιτο δεν ήταν απλά παλιό ήταν και σκουριασμένο.

Κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει τι είχε στο μυαλό της, μέχρι που είδαν πώς το ανακαίνισε σε 4 μήνες. Πως απέκτησε το νέο τηςεξοχικό.

Το να ανακαινίσει το τροχόσπιτο αυτό, που ονόμασε Nugget, ήταν ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ και ποτέ δεν είχε κάνει κάτι παρόμοιο. Το τροχόσπιτο είχε εξωτερικές φθορές, τρύπες στους τοίχους και το εσωτερικό του θύμιζε την δεκαετία του 1970.

Με αρκετή δουλειά και λίγη φαντασία, η γυναίκα το μετέτρεψε σε ένα πλήρες μικροσκοπικό σπίτι.

«Έπρεπε να βγάλω πολλά πράγματα από μέσα. Ήταν πολύ σκοτεινό και παραγεμισμένο.»

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Αντικατέστησε τις κουκέτες και ταντουλάπιαμε μία σειρά από φυτά και ράφια που έβαλε πάνω από ένα ζευγάρι από μωβκαναπέδες.

Η επένδυση ξύλου και τα ξεθωριασμένα παστέλ αντικαταστάθηκαν από ένα πολύ πιο φωτεινό χρώμα που κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο. Πρόσθεσε επίσης και μικρότερες λεπτομέρειες, όπως την νέα ξύλινη πόρτα.

Είναι ένα εντυπωσιακό πρότζεκτ. Είναι απίστευτο το γεγονός πως χρειάστηκε μόνο 4 μήνες και 5.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί.

Leave a Comment