Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Μιλτιάδης μάρτυρας της κρυφής συνάντησης Ελένης και Λάμπρου -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Μιλτιάδης μάρτυρας της κρυφής συνάντησης Ελένης και Λάμπρου -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο πλησιάζει, την ώρα που καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται στις «Άγριες Μέλισσες».

Οι αρραβώνες έγιναν, παρότι η Μυρσίνη ξεκαθάρισε στην Ασημίνα πως δεν θα γίνει ποτέ μια Σεβαστού. Στο Διαφάνι λοιπόν, ξεκινούν οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου, την ώρα που η Μυρσίνη δεν μοιάζει να είναι διόλου χαρούμενη με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα.

Ο Δούκας ζητά τη βοήθεια του Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Δούκας Σεβαστός μπορεί να έδειξε προς στιγμή πως συγκινήθηκε από το γεγονός πως η Ασημίνα του έσωσε τη ζωή, όμως πολύ γρήγορα αποκάλυψε πως απώτερος στόχος του ήταν πάντοτε τα κτήματα των αδερφών Σταμίρη, στις «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, τα σχέδια του προύχοντα του χωριού φαίνεται πως κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα. Ο Δούκας, βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια.

Την ίδια ώρα, Ανέτ και Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Ο μυστηριώδης ξένος, που «χώνει τη μύτη του» παντού είχε προφασιστεί μια δικαιολογία στον απόστρατο αξιωματικό από τις «Άγριες Μέλισσες», η οποία όμως δεν τον έπεισε. Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια;

Ο Μιλτιάδης γίνεται μάρτυρας της συνάντησης Ελένης - Λάμπρου στις «Άγριες Μέλισσες»

Το σχέδιο διωγμού του Λάμπρου από το σχολείο του χωριού στις «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζεται υπό τις ύπουλες μεθοδεύσεις του Κυπραίου. Αυτή τη φορά, ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ΄εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό.

Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά, αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Την κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης, στο σχολείο, θα παρακολουθήσει όμως τυχαία και ο πατέρας του δάσκαλου στις «Άγριες Μέλισσες», Μιλτιάδης.

Leave a Comment