Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αγωνία για το δημοσιογράφο Βασίλη Τσεκούρα – Δύσκολες ώρες στην Εντατική

Αγωνία για το δημοσιογράφο Βασίλη Τσεκούρα – Δύσκολες ώρες στην Εντατική

Ο Βασίλης Τσεκούρας παρουσιάζειδελτία ειδήσεωντοΣαββατοκύριακοστον τηλεοπτικό σταθμόOpenκαι καλύπτει και το οικονομικό ρεπορτάζ.

Σαν βομβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η

0000

είδηση ότιο αγαπητός συνάδελφος Βασίλης Τσεκούραςδίνει τις τελευταίες ώρες μιαεξαιρετικά δύσκολη μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού Openκρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί αφού βρέθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Ο δημοσιογράφος του Openένιωσε χθες έντονες ενοχλήσεις και

μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοόπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι έναςεξαιρετικά αγαπητός συνάδελφοςο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημαπαρουσίαζε δελτία ειδήσεων του Open το Σαββατοκύριακοκαι έκανε και

οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους τουοι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος πριν από δυο ημέρες παρουσίαζε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με τη Νίκη Λυμπεράκη τη μείωση του ΦΠΑ στα Μέσα Μεταφοράς, ενώ στο λογαριασμό του στο Facebook είχε αναρτήσει τα εξής:

«Μέσω της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ που ανακοινώθηκε για μια σειρά υπηρεσιών και προϊόντων, ευνοείται και το τουριστικό προϊόν. Η τιμές των εισιτηρίων στα ΜΜ μειώνονται από την ερχόμενη Δευτέρα»..

Leave a Comment