Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αγωνία για τον τραγουδιστή Βασίλη Μοσχονά - Παραμένει σε κώμα | Γόβα Στιλέτο

Αγωνία για τον τραγουδιστή Βασίλη Μοσχονά - Παραμένει σε κώμα | Γόβα Στιλέτο

Παραμένει σε κώμα από τις αρχές Ιουλίου και νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα ο τραγουδιστής και πρώην μέλος των Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη, Βασίλη Μοσχονά,

Ο Βασίλης Μοσχονάς είχε καταρρεύσει στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς και απανωτά εμφράγματα. Ο γνωστός καλλιτέχνης παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 20 ημέρες και από την 1η Αυγούστου μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα.

Η κόρη του, Άλκηστις Χριστίνα Μοσχονά δήλωσε στην Espresso: «Η κατάσταση της υγείας του μπαμπά είναι σοβαρή αλλά ευτυχώς σταθερή. Περιμένουμε με αγωνία να συνέλθει. Πηγαινοερχόμαστε εναλλάξ η μητέρα και τα αδέλφια μου από την Αθήνα στη Λάρισα για να μη μείνει ούτε λεπτό μόνος του. Κι αυτό το καταφέραμε, επειδή οι

εργοδότες μας έδειξαν αμέσως μεγάλη κατανόηση στο πρόβλημά μας και θα ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω».

Ο Βασίλης Μοσχονάς κατέρρευσε στα μέσα καλοκαιριού στο σπίτι του από έμφραγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Αττικόν», όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέστη ακόμη τρία ισχαιμικά επεισόδια, με αποτέλεσμα να υποστεί και υποξαιμική εγκεφαλοπάθεια, λόγω του ότι ο εγκέφαλός του δεν αιματώθηκε για πολλές ώρες.

Ο Βασίλης Μοσχονάς είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Πολλοί είναι οι συνάδελφοι του τραγουδιστή που στηρίζουν την οικογένεια.

Leave a Comment