Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αγωνια σε ολη την Ελλαδα - Ο Γιώργος Καπουτζίδης το 2022 θα κλεισει ολα τα social media

Αγωνια σε ολη την Ελλαδα - Ο Γιώργος Καπουτζίδης το 2022 θα κλεισει ολα τα social media

Για το μίσος και τον ρατσισμό που καλλιεργούνται στα σοσιαλ μεδια μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.Ο ηθοποιός μίλησε για όλα όσα τον προβληματίζουν και αποκάλυψε πως τη νέα χρονιά έχει αποφασίσει να κλείσει τα σοσιαλ μεδια.

«Αυτό το πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δε ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ξέρω ότι είναι κάτι από το οποίο θέλω να μείνω απ’ έξω και προσπαθώ να μείνω απ’ έξω. Και έχω

0000

αποφασίσει μάλιστα το 2022 να κλείσω εντελώς τα σοσιαλ μεδια μου. Πρέπει να βρω τη σωστή ημερομηνία για να το κάνω αλλά θα το κάνω και αυτό, έτσι για να δω πώς είναι.

Νιώθω πάντως ότι όλο αυτό το πράγμα το διδασκόμαστε. Κανένας δε έρχεται με μίσος και κανένας δε έχει μέσα του το γονίδιο του να κοροϊδέψει κάποιον. Μας το μαθαίνουν. Τα σοσιαλ μεδια στο μαθαίνουν σίγουρα, η τηλεόραση έχει και αυτή το μερίδιό της και νομίζω επίσης ότι η

κουλτούρα του “κοροϊδεύω κάποιον για να γελάσουμε” είναι μία κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα εξαιρετικά έντονα. Και δε διαμαρτύρεται σχεδόν κανείς γι’ αυτό», ανέφερε και συνέχισε:

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το

κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”.

Από εκεί και πέρα όμως, είναι δική σου αποκλειστικά και μόνο επιλογή το να μπεις στο Ινσταγραμ κάποιου και να του ευχηθείς θάνατο, δε σε βάζει κανένας άλλος. Γιατί επιλέγεις να το κάνεις είναι δικό σου θέμα και από τη στιγμή που το έκανες, νομίζω ότι πρέπει να πας να δεις έναν γιατρό», είπε ο ηθοποιός στο «Popaganda».

Leave a Comment