Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ακης Σακελλαρίου: Λιποθύμησα στο ταξί πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, ξύπνησα μετά από 10 μέρες

Ακης Σακελλαρίου: Λιποθύμησα στο ταξί πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, ξύπνησα μετά από 10 μέρες

Ο Ακης Σακελλαρίου «άνοιξε» την καρδιά του στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, πήγε μόνος το στο νοσοκομείο με ταξί και λιποθύμησε μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με τον Ακη Σακελλαρίου, μετά την περιπέτεια υγείας του, το βάρος του μετατοπίστηκε από την τέχνη και τη δουλειά και στη ζωή.

Ο Ακης Σακελλαρίου, το καλοκαίρι του 2018 προσβλήθηκε από το βακτήριο της legionella, που προκαλεί τη Νόσο των Λεγεωνάριων, και χρειάσθηκε να νοσηλευτεί στην εντατική. Η νόσος των λεγεωνάριων μεταδίδεται μέσω της εισπνοής μικροσκοπικών σταγονιδίων νερού (αερολύματα/αεροζόλ) που περιέχουν τα βακτήρια Legionella. Ανάμεσα στα περιβάλλοντα που αναπαράγονται είναι οι ψυκτικοί πύργοι, οι υγραντήρες και τα μεγάλα συστήματα κλιματισμού.

«Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω δύο πράγματα πια μετά την υγεία μου. Μετά την περιπέτεια της υγείας μου μετατοπίστηκε το κέντρο βάρους από την τέχνη στη ζωή. Όλοι μας μέχρι κάποια ηλικία είμαστε μικροί ημίθεοι και νομίζουμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα, μέχρι να φάμε δυο-τρία χαστούκια. Δεν είναι έτσι», εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Δε φοβήθηκα γιατί είχα παντελή άγνοια κινδύνου. Πήγα στο νοσοκομείο μόνος και λιποθύμησα στο ταξί. Αν βρω τον οδηγό θα ήθελα να τον πληρώσω! Θυμάμαι ένα ταξί να σταματάει μπροστά μου και μετά χάθηκε η επαφή μου. Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον οδηγό ταξί και να τον αγκαλιάσω. Δε θυμάμαι τίποτα. Στο νοσοκομείο όταν ξύπνησα νόμιζα ότι είχα κοιμηθεί μια μέρα. Μετά μου είπε μια νοσοκόμα ότι ήμουν δέκα ημέρες σε κώμα», πρόσθεσε ο Άκης Σακελλαρίου.

Δείτε όσα δήλωσε ο Άκης Σακελλαρίου:

0000

Leave a Comment