Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αμάρυνθος - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 24χρονος που βούτηξε για το σταυρό – Έχει νερό στους πνεύμονες

Αμάρυνθος - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 24χρονος που βούτηξε για το σταυρό – Έχει νερό στους πνεύμονες

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγείας του 24χρονου που την ημέρα των Θεοφανείων βούτηξε μαζί με τους φίλους του στην παραλία της Αμάρυνθου για να πιάσει το σταυρό, χωρίς παρουσία Ιερέα, αφού η ρίψη του σταυρού είχε απαγορευτεί.

0000

Ο άτυχος νεαρός που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, ενώ όπως αναφέρουν στο newit.gr συγγενείς του οι ώρες είναι δύσκολες.

Κι αυτό γιατί εκτός από το πρόβλημα με το σοβαρό χτύπημα στο αυχένα και την τετραπληγία, στους πνεύμονες του έχει μπει νερό με αποτέλεσμα η υγεία του να έχει επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο και το έργο των γιατρό να γίνεται δυσκολότερο.

Συνεχώς στο πλευρό του βρίσκονται οι γονείς του και ο

αδερφός του οι οποίοι αγωνιούν και προσεύχονται για την υγεία του αγαπημένου τους προσώπου.

Είχε γίνει δότης μυελού των οστών
Για τον 24χρονο που όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια, την παραμονή των Χριστουγέννων έγινε δότης μυελού των οστών, ενώ δίνει και τη δική του μάχη για τον αδερφό του που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι επόμενες ώρες κρίνονται ιδιαιτέρως κρίσιμες, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη προκειμένου να

σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του νεαρού, που όπως όλα δείχνουν έπεσε στα νερά της Αμάρυνθου την ημέρα των Θεοφανίων προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα του για τον αδερφό του που πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πηγή: newsit.gr

Leave a Comment