Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αμηχανία στο νοσοκομείo της Σύρου - Εισάχθηκε ασθενής με μια αλατιέρα στον πρwκτo - κόντεψε να πάθει σηψαιμία

Αμηχανία στο νοσοκομείo της Σύρου - Εισάχθηκε ασθενής με μια αλατιέρα στον πρwκτo - κόντεψε να πάθει σηψαιμία


Αμηχανία επικράτησε στο νοσοκομείο της Σύρου όταν εμφανίστηκε ασθενής από τη Μήλο με ένα μπουκάλιαλάτοστον πρwκτo του. Η απάντησή του για το πώς συνέβη δεν έπεισε κανέναν.

Μάλιστα ο ασθενής, σύμφωνα με

0000

πληροφορίες, άργησε να πάει ακριβώς λόγω της φύσης του προβλήματος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τελικά εσπευσμένα στο νοσοκομείο, κινδυνεύοντας να πάθει σηψαιμία, και να μπει αμέσως στο χειρουργείο.

Πληροφορίες του logotypos.gr αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας είχε για δύο ολόκληρες ημέρες στον πρwκτo του το μπουκάλι με το αλάτι, καθώς ντρεπόταν να πάει σε γιατρό.Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο της Σύρου μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και του αφαιρέθηκε το

αντικείμενο που υπήρχε στον πρωκτό του, προτού γίνει πιο επικίνδυνο για την υγεία του.

Σε ερώτηση του γιατρού του νοσοκομείου Σύρου για το πώς βρέθηκε το μπουκάλι με το αλάτι στον πρωκτό του,ο άνδρας υποστήριξε ότι ήταν ένα ατύχημα, καθώς έπεσε από σκάλα και προσγειώθηκε πάνω στο

αλάτι.Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του logotypos.gr αναφέρουν ότι ο ασθενής από τη Μήλο, που έχει μεγάλα εισοδήματα, πλήρωνε νεαρούς άνδρες για να κοιμηθούν μαζί του. Προφανώς η μη καταβολή συμφωνηθέντων χρημάτων οδήγησε τους δράστες στην εκδίκηση με αυτόν τον επικίνδυνο και ντροπιαστικό τρόπο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Leave a Comment