Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αναστασοπούλου: Το σχόλιο follower για τα κιλά της που την εξόργισε -Τι της απάντησε [βίντεο]

Αναστασοπούλου: Το σχόλιο follower για τα κιλά της που την εξόργισε -Τι της απάντησε [βίντεο]

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συχνά μιλά για το πώς κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπά το σώμα της και με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram στέλνει αυτό το μήνυμα. Ομως, κάποια follower της ενοχλήθηκε και έκανε ένα ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο, προκαλώντας την οργή της ηθοποιού.

Αυτό έκανε και την Τρίτη η Αναστασοπούλου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μαγιό, ενώ στην ανάρτησή της τόνιζε ότι η αυτοπεποίθηση είναι ένα τεράστιο όπλο. «Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ' αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι "σαν" αλλά γιατί είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχει», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Το σχόλιο που εξόργισε την Αναστασοπούλου

Ομως, αυτή η ανάρτηση αποτέλεσε αφορμή προκειμένου μια follower της να κάνει ένα ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο. «Ελα παιδιά έλεος το έχετε ξεφτιλίσει! Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι και τέτοιες μα@@@ιες! Μην το παίζετε χαλαρές κι άνετες γιατί αν δεν είχατε κόμπλεξ δεν θα κάνατε καμία αναφορά στο σώμα σας συνεχώς! Είναι στο χέρι του καθενός το αν θα έχει ωραίο σώμα ή όχι», έγραψε η συγκεκριμένη και προκάλεσε το οργισμένο ξέσπασμα της Αναστασοπούλου.

Αναστασοπούλου: Κρατήστε για τον εαυτό σας τις μπούρδες

«Εχω θυμώσει πολύ γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτει 2019 υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη. Πόσο μάλλον άνθρωποι που μεγαλώνουν παιδιά και ακούνε τους γονείς τους να χρησιμοποιούν τη λέξη χοντρός ή χοντρή για να περιγράψουν έναν άνθρωπο που είναι λίγο διαφορετικός από τους υπόλοιπους», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε Instagram story που ανέβασε και πρόσθεσε ότι θα διαγράψει όλα τα σχόλια της συγκεκριμένης follower όπως και ότι θα μπλοκάρει τον λογαριασμό της.

«Στον λογαριασμό μου θα ανεβάζω ότι θέλω. Είμαι τυχερή που μου δίνεται η δυνατότητα να μιλάω για τη διαφορετικότητα. Σε όποιον δεν αρέσει και πιστεύει ότι είμαι κομπλεξική και ότι για αυτό ανεβάζω φωτογραφίες και μιλάω για τα κιλά, μπορεί πολύ απλά να αποχωρήσει από το προφίλ μου», συνέχισε η Αναστασοπούλου και κατέληξε: «Τη γνώμη σας για το ποιος είναι χοντρός και κάτι τέτοιες μπούρδες κρατήστε την για τον εαυτό σας».

Η απάντηση της Αναστασοπούλου

Leave a Comment