Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ανατριχίλα: Η 14χρονη Νεφέλη που συγκλόνισε ένα θέατρο -Δεν μιλάει, αλλά τραγουδάει Πρωτοψάλτη [βίντεο]

Ανατριχίλα: Η 14χρονη Νεφέλη που συγκλόνισε ένα θέατρο -Δεν μιλάει, αλλά τραγουδάει Πρωτοψάλτη [βίντεο]

Μια ανατριχιαστική στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη στη συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη στην Κύπρο.

Εκεί, στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το κοινό βίωσαν μια αλλιώτικη εμπειρία.

Ενα 14χρονο κορίτσι, ανέβηκε στη σκηνή, πήρε με αποφασιστικότητα το μικρόφωνο και ερμήνευσε καταπληκτικά το «Χειροκρότημα».

Μόνο που δεν επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε κορίτσι: Η Νεφέλη, δεν μιλάει, αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα εκ γενετής ενώ έχει υποστεί και εγκεφαλικό. Μάλιστα, είχε πέσει σε κώμα για πολλούς μήνες με λιγοστές πιθανότητες επιβίωσης. Εκείνες τις μέρες, η μητέρα της Νεφέλης έβαζε στην κόρη της τραγούδια της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, τα οποία καθώς φαίνεται το κορίτσι «ρουφούσε» σαν

σφουγγάρι.

Ετσι, όταν η αγαπημένη τραγουδίστρια πήγε στην Κύπρο, το κορίτσι βρήκε το θάρρος, ξεπέρασε τους φόβους του και ανέβηκε στη σκηνή.

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, μοιράστηκε στα social media αυτή την μοναδική εμπειρία που έζησε:

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή......Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν .... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων ... δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ....μόνο τραγουδάει ....????Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».

Δείτε την ανατριχιαστική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Leave a Comment