Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Άντρας σκότωσε γειτόνισσά του επειδή τον ρωτούσε συνεχώς πότε θα παντρευτεί

Άντρας σκότωσε γειτόνισσά του επειδή τον ρωτούσε συνεχώς πότε θα παντρευτεί

Η ερώτηση «Πότε θα παντρευτείς;» ακόμα και όταν γίνεται από καλοπροαίρετους ανθρώπους ακούγεται πολύ ενοχλητική. Μάλιστα, όταν η ερώτηση επαναλαμβάνεται ασταμάτητα τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

Ο 28χρονος Φαΐζ Νουρντίν από την Ινδονησία πήγε τα πράγματα στα άκρα και δολοφόνησε την 32χρονη έγκυο γειτόνισσά του, την Αΐσα, γιατί τον ρωτούσε διαρκώς πότε θα παντρευτεί.

Ναι καλά διαβάσατε. Ο Φαΐζ Νουρντίν σκότωσε μια γειτόνισσά του επειδή εκείνη τον ρωτούσε επανειλημμένα πότε θα παντρευτεί.

Άντρας σκότωσε γειτόνισσά του που τον ρωτούσε συνεχώς πότε θα παντρευτεί - Εικόνα 1

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως ο Φαΐζ καθόταν μπροστά από το σπίτι του, μόλις πέρασε η γυναίκα από εκεί και ξεκίνησε να του μιλάει.

«Άντε βιάσου να παντρευτείς. Όλοι οι άλλοι έχουν παντρευτεί. Εσύ γιατί δεν παντρεύεσαι;», ανέφερε η γυναίκα στον 28χρονο, με βάση τα λεγόμενα ενός εκπροσώπου της αστυνομίας.

Αργότερα εκείνη την ημέρα ο Φαΐζ πήγε στο σπίτι της Αΐσα, την ακολούθησε στο δωμάτιο της και την έσπρωξε στο κρεβάτι της. Στη συνέχεια, την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια, σημειώνει τοBuzzFlare.Η γυναίκα δοκίμασε να παλέψει για την ζωή της, δαγκώνοντας το χέρι του, εντούτοις δυστυχώς ο άντρας ήταν πιο δυνατός.

Ύστερα από την δολοφονία ο ύποπτος πήρε το κινητό του θύματος και κάποια μετρητά τα οποία είχε πάνω της (σχεδόν 60 δολάρια).

Άντρας σκότωσε γειτόνισσά του που τον ρωτούσε συνεχώς πότε θα παντρευτεί - Εικόνα 2

Ο Φαΐζ κατάφερε να δραπετεύσει στην Τζακάρτα, εντούτοις η αστυνομία τον βρήκε.

Εφόσον κριθεί ένοχος, ο Φαΐζ κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Άντρας σκότωσε γειτόνισσά του που τον ρωτούσε συνεχώς πότε θα παντρευτεί - Εικόνα 3

Leave a Comment