Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Με «σύμμαχο» τον καιρό γέμισε πάλι ο Φλοίσβος από περιπατητές

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Με «σύμμαχο» τον καιρό γέμισε πάλι ο Φλοίσβος από περιπατητές

Παρά τις διαρκείς προειδοποιήσεις για τα μέτρα περιορισμού και τα πρόστιμα, αρκετοί πολίτες συνέχισαν και το απόγευμα της Κυριακής τις βόλτες τους στην παραλία του Φλοίσβου

Κυριακή σήμερα 26 Απριλίου και ο καλοκαιρινός καιρός έβγαλε απο τα σπίτια τους πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν γιασωματική άσκησητο πρωί αλλά και το απόγευμα.

Παρά τις εκκλήσεις για περιορισμό στο σπίτι, λόγω κορωνοϊού, οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν μαζικά και το απόγευμα της Κυριακής στον Φλοίσβο για περπάτημα.

IMG_5426

IMG_5428

Αρκετοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν την παραλία και συγκεκριμένα τονΦλοίσβοαλλά και περιμετρικά από τοΊδρυμα Σταύρος Νιάρχοςόπου απόλαυσαν την βόλτα τους κάτω από τον ανοιξιάτικο ουρανό μη δίνοντας και ιδιαίτερη σημασία σταμέτρα προστασίας.

floisvos6

floisvos5

Ήδη κατα τη χθεσινή ενημέρωση του κ. Νίκου Χαρδαλιά παρατηρήθηκε ασκοπος αριθμός μετακινήσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας του καλοκαιρινού Σαββατοκύριακου.

«Θέλω να υπενθυμίσω ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν απολύτως όπως ισχύουν και τα προβλεπόμενα πρόστιμα . Θέλω ξανά να τονίσω ότι τα μέτρα αυτά θα ισχύουν στο ακέραιο ως τις 4 Μαϊου. Και το λέω ώστε να μην ετοιμάζονται και να μην κάνει κανείς σκέψη για εκδρομές την Πρωτομαγιά», τονίζει ο κ. Χαρδαλιάς εν όψει και του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.

floisvos4

floisvos3floisvos2floisvos1

Leave a Comment