Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απίστευτο: Κλέφτης μοτοσικλετών έχει συλληφθεί τρεις φορές σε 12 μόνο ημέρες

Απίστευτο: Κλέφτης μοτοσικλετών έχει συλληφθεί τρεις φορές σε 12 μόνο ημέρες

Στα χέρια της ΟΠΚΕ ο μυστηριώδης κλέφτης μοτοσικλετών που ρήμαζε δίκυκλα σε όλη την Αττική.

Μάλιστα, ο άνδρας που φαίνεται στη φωτογραφία που αποκαλύπτει το Protothema.gr, έφθασε σε σημείο χθες το απόγευμα να αρπάξει μηχανάκι αστυνομικού στο Ίλιον ενώ τις τελευταίες 12 ημέρες έχει συλληφθεί τρεις φορές για παρόμοια αδικήματα και έχει αφεθεί ελεύθερος, όμως οι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες δίνοντας τέλος στη δράση του.


Η σύλληψη του έγινε χθες το απόγευμα. Ο κλέφτης δικύκλων αρπάζει ένα μηχανάκι από την περιοχή της Καλλιθέας και μεταβαίνει στο κατάστημα Lidl στο Ίλιον όπου για άγνωστους λόγους, αφήνει το κλεμμένο «παπί» και επιβιβάζεται σε ένα άλλο που ήταν σταθμευμένο και σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε αστυνομικό.


Οι άνδρες της ΟΠΚΕ καταφέρνουν μετά από πληροφορίες να φθάσουν στα ίχνη του και μετά από έφοδο που έκαναν στο σπίτι του βρήκαν άλλαοκτώ μηχανάκια τα οποία ο δράστης είχε αφαιρέσει.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης τις τελευταίες 12 ημέρες έχει συλληφθεί άλλες 3 φορές για παρόμοια αδικήματα και έχει αφεθεί ελεύθερος.

Δειτε την φωτογραφια του την ωρα που κλεβει μηχανακια

0000

thief-01

Leave a Comment