Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απίστευτος καβγάς μεταξύ γυναικών για παρκάρισμα στην Κόρινθο: Γλωσσού, τσόκαρο, ελεεινή, θα μου κάνεις τα τρία δύο [βίντεο]

Απίστευτος καβγάς μεταξύ γυναικών για παρκάρισμα στην Κόρινθο: Γλωσσού, τσόκαρο, ελεεινή, θα μου κάνεις τα τρία δύο [βίντεο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Κόρινθο, με έναν απίστευτο καβγά μετά δύο γυναικών, μετά την παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου της μιας, σε πεζόδρομο.

222

Ολα ξεκίνησαν όταν μια εκ των πρωταγωνιστριών του βίντεο, πάρκαρε το αυτοκίνητό της σε πεζόδρομο της Κορίνθου. Οπως εξήγησε η ίδια αργότερα σε κάμερα τοπικού μέσου ενημέρωσης, πάρκαρε στον πεζόδρομο γιατί ήθελε να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό για να πιει το χάπι της και να πιει μια πορτοκαλάδα γιατί μόλις είχε κάνει εξετάσεις.

Αφενός, όμως, πάρκαρε παράνομα στον πεζόδρομο, αφετέρου όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες που διαμαρτύρονταν και της επιτέθηκαν πήγε να χτυπήσει ένα παιδάκι που ήταν στο καρότσι. Η ίδια, σε κάποια στιγμή του βίντεο, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί υποστήριξε ότι ναι πετάχτηκε ένα παιδάκι μπροστά της αλλά το είδε και σταμάτησε.

Οι δικαιολογίες της οδηγού και το ύφος της πάντως εξόργισαν αρκετούς από όσους κάθονταν στη διπλανή καφετέρια και κυρίως μια νεαρή γυναίκα η οποία σε διάφορες φάσεις προσπαθούσε να εξηγήσει στην οδηγό τι είχε κάνει και ενώ δεν άκουγε τη συγνώμη, έκανε ακόμη μεγαλύτερη επίθεση. Το αποτέλεσμα ήταν ο καβγάς μεταξύ των δύο να ξεφύγει με απίστευτες εκφράσεις και από τις δυο πλευρές. Η μεν οδηγός έλεγε στην κυρία με την κίτρινα μπλούζα ότι είναι για το ψυχιατρείο και εκείνη της απαντούσε... στολίζοντάς την.

Βίντεο: Καβγάς με γαλλικά μεταξύ γυναικών για το παρκάρισμα, στην Κόρινθο

Μερικά από όσα ακούστηκαν στον καβγά μεταξύ των δύο γυναικών:

  • Γλωσσού, τσόκαρο ελεεινή ζητάς και τα ρέστα
  • Θα στην έχωνα τώρα για να μάθεις να το βουλώνεις
  • Θα μου κάνεις τα τρία δύο, είσαι λάθος και ζητάς και τα ρέστα

Leave a Comment