Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απο εδω και περα θα μας λεει ΟΧΙ - Ξεκινούν οι αρνητικές απαντήσεις στα SMS με απαγόρευση εξόδου

Απο εδω και περα θα μας λεει ΟΧΙ - Ξεκινούν οι αρνητικές απαντήσεις στα SMS με απαγόρευση εξόδου

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αρχίσουν οι αρνητικές απαντήσεις στα SMS, με απαγόρευση εξόδου. Από εκεί και πέρα, θα πραγματοποιούνται έλεγχοι, με το πρόστιμο να επιβάλλεται σε περίπτωση που σταλεί μη επιτρεπτό όριο μηνυμάτων. Αναλυτικότερα:

Λεπτομέρειες για την απαγόρευση εξόδου

Τα σχέδια για άνοιγμα της αγοράς αλλάζουν μέρα με τη μέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας μοιάζει να είναι μια λογική λύση. Αυτό, διότι η πίεση στο σύστημα υγείας είναι τεράστια. Επίσης, στα νοσοκομεία επικρατεί πολεμικό σκηνικό. Χαρακτηριστικές και οι

0000

δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ότι ένα μέσο νοσοκομείο με 200 κλίνες γεμίζει καθημερινά με ασθενείς Covid-19. Μόνο το βράδυ της Τρίτης, είχαμε 185 εισαγωγές ασθενών στα εφημερεύοντα νοσοκομεία της Αττικής.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το άνοιγμα της αγοράς
Η εικόνα αυτή φαίνεται να ανατρέπει τα σχέδια για άνοιγμα της αγοράς στις 22 ή στις 29 Μαρτίου. Όπως ανέφερε και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, δεν μπορούμε να μιλάμε για άνοιγμα μέσα στον Μάρτιο. Από τη μεριά του, ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, ξεκαθάρισε χθες ότι το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται αν συνεχίσει να καλπάζει η πανδημία.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ο νέος πενταψήφιος αριθμός
Σε κάθε περίπτωση, ο νέος πενταψήφιος αριθμός 13032 που θα μας επιτρέπει να πηγαίνουμε για ψώνια μόλις ανοίξει η αγορά, είναι έτοιμος να ενεργοποιηθεί. Από τη στιγμή που ο πολίτης λάβει την αυτόματη απάντηση θα έχει στη διάθεση του τρεις ώρες για να πραγματοποιήσει τα

ψώνια του. Ωστόσο, αυτό θα μπορεί να το κάνει μόνο μια φορά. Εάν επιχειρήσει να στείλει και δεύτερο μήνυμα εντός της ίδιας ημέρας, θα λάβει αρνητική απάντηση.

Αρνητικές απαντήσεις στα μηνύματα εξόδου, λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας. Σε ερώτηση εάν ο χρόνος θα μετριέται στο μήνυμα για το λιανεμπόριο ή στον έλεγχο απάντησε «Θα είναι ένα μήνυμα. Στον έλεγχο θα μπορεί να διαπιστωθεί, εάν έχει κάνει υπέρβαση κάποιος του ορίου. Εκείνο θα έχει τεθεί και θα είναι οριζόντιο για όλους». Σε απόπειρα νέου SMS εξόδου, θα αποστέλλεται αρνητική απάντηση, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση ελέγχου ο πολίτης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης.

Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Αταίριαστοι»

Leave a Comment