Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αποκλειστικό βίντεο: Καρέ-καρέ πως μια γυναίκα έκλεψε φόρεμα στη Νέα Σμύρνη -Το απίστευτο σημείο που το έκρυψε

Αποκλειστικό βίντεο: Καρέ-καρέ πως μια γυναίκα έκλεψε φόρεμα στη Νέα Σμύρνη -Το απίστευτο σημείο που το έκρυψε

Οι κάμερες ασφαλείας γνωστής μπουτίκ γυναικείων ρούχων στη Νέα Σμύρνη κατέγραψαν την στιγμή που μία γυναίκα έκλεψε ένα πανάκριβο φόρεμα και το... απίστευτο σημείο όπου το έκρυψε για να μην γίνει αντιληπτή.

Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές Ιουλίου μία γυναίκα μπήκε σε μπουτίκ με γυναικεία ρούχα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Έδειχνε αρχικά ότι κοιτά κάποια φορέματα δίχως να κινήσει υποψίες. Με το βλέμμα της όμως να είναι «καρφωμένο» στην υπάλληλο του μαγαζιού. Μόλις η υπάλληλος εξυπηρετούσε μια άλλη πελάτισσα και δεν την έβλεπε, τότε η συγκεκριμένη γυναίκα ξεκρέμασε ένα πανάκριβο φόρεμα αξίας 340 ευρώ, έριξε μια τελευταία ματιά γύρω της και μόλις κατάλαβε ότι δεν είναι αντιληπτή από κανέναν τότε το έκανε κουβάρι, σήκωσε το φόρεμα που φορούσε και το έβαλε ανάμεσα στα πόδια της!

Αμέσως μετά για να μην κινήσει άμεσα τις υποψίες των υπευθύνων του μαγαζιού, πήρε την κρεμάστρα από εμφανές σημείο και τον τοποθέτησε κάπου που δεν θα ήταν εμφανής. Και αμέσως μετά η ληστής αποχώρησε από την μπουτίκ δίχως να έχει καταλάβει κανείς το παραμικρό... Λίγες ώρες μετά, στο κλείσιμο του καταστήματος αποδείχθηκε ότι λείπει το συγκεκριμένο πανάκριβο φόρεμα. Και από τις κάμερες ασφαλείας φάνηκε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα το είχε κλέψει με αυτό τον απίστευτο τρόπο.

Το βίντεο της κλοπής από την μπουτίκ στη Νέα Σμύρνη

Δείτε αποκλειστικά στο iefimerida.gr το βίντεο από την κλοπή του φορέματος από την γυναίκα στην μπουτίκ της Νέας Σμύρνης:

Leave a Comment