Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απολύθηκε η διευθύντρια των My Market που ζητούσε υποχρεωτικά χαμόγελα με 300 ευρώ μισθό

Απολύθηκε η διευθύντρια των My Market που ζητούσε υποχρεωτικά χαμόγελα με 300 ευρώ μισθό

Απολύθηκε η περιφερειακή διευθύντρια της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market, η οποία προκάλεσε σάλο μετην επιστολή της στους εργαζόμενους, όπου ζητούσε από τους υφισταμένους της να χαμογελούν.

Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε την απομάκρυνση της εν λόγω διευθύντριας.

«Λειτούργησε μεμονωμένα, αναγκαστήκαμε να την απομακρύνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.«Λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η στάση της στην εταιρία, λειτουργώντας μεμονωμένα και χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε κατεύθυνση ή οδηγία από την εταιρία, αναγκαστήκαμε να την απομακρύνουμε από τα καθήκοντά της».

Η επιστολή της προς τους εργαζόμενους είχε προκαλέσει πληθώρα αρνητικών σχολίων και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο έγγραφο το οποίο έστειλε η πρώην, πια, διευθύντρια πωλήσεων επισημαίνονταν οι παρακάτω λόγοι για τους οποίους, με βάση την ίδια, οι εργαζόμενοι όφειλαν να χαμογελούν:

-Επειδή έχετε δουλειά.

-Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300€ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

-Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

-Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

-Επειδή πληρώνεστε για αυτό.

-Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.

-Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα».

Η επίσημη απάντηση της εταιρίας

«Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα – και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος – ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

Leave a Comment