Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απόστολος Γκλέτσος is back - Έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία

Απόστολος Γκλέτσος is back - Έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία

Η δήλωσή του προκάλεσε σεισμό και τώρα επανέρχεται, μιλώντας για την εμπειρία του. Ο Απόστολος Γκλέτσος ξέρει πολύ καλά να ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα.

Ήταν πριν από μερικά χρόνια όταν οΑπόστολος Γκλέτσοςτάραξε τους πάντες, προκαλώνταςποικίλες και έντονες αντιδράσεις, με

0000

τη δήλωσή του στονΠέτρο Κωστόπουλο: «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Με αυτή τη δήλωση επανήλθε σε νέα του συνέντευξη, ως Δήμαρχος Στυλίδας πια, και εξομολογήθηκε στοVotre Beaute:«Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στη στήριξη που έλαβε από τους συμπολίτες του μετά από την προβολή της συνέντευξης και μίλησε για την αντίδραση του πατέρα του: «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας και μου λέει “δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό”,

για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποιά είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν “δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;”. Για να με στηρίξουν. Εκεί τα είδα όλα, γι’αυτό και τα δίνω όλα γι’αυτούς».

Leave a Comment