Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αυξημένη η κίνηση στα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Αθήνα - Κλειστή η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών

Αυξημένη η κίνηση στα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Αθήνα - Κλειστή η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών

Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας, αυτή τη στιγμή, στο ρεύμα προς Αθήνα, γεγονός που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση και την ταλαιπωρία των οδηγών, που βρίσκονται «κολλημένοι» σε ένα τιμόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των διοδίων, με συνέπεια να σχηματιστούν τεράστιες ουρές στο ρεύμα προς Αθήνα.

received 4426591067391469

Συγκεκριμένα, το μποτιλιάρισμα οφείλεται στο γεγονός ότι ταπερισσότερα διόδια είναι ενεργοποιημένα στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όπου συνήθως η κίνηση παρουσιάζεται πιο έντονη. Η διαχείριση που γίνεται στο κομμάτι των διοδίων, μαρτυρά την προβληματική τακτική, αφού δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον για αποσυμφόρηση των οχημάτων.

received 609435743378124

Βέβαια, οι ιθύνοντες θα μπορούσαν κάλλιστα να τροποποιήσουν το «μοίρασμα» και ανοίξουν ορισμένα από τα διόδια στο ρεύμα προς Αθήνα, προκειμένου να «ξεκολλήσουν» τα οχήματα από την θέση τους, ωστόσο, είναι εμφανές πως τα χρήματα που θα χαθούν είναι σημαντικότερος παράγοντας από την ταλαιπωρία των δεκάδων οδηγών, που σε συνθήκες καύσωνα αναγκάζονται να υποστούν τις αμέτρητες ουρές.

Μάλιστα, ορισμένοι επιχείρησαν να καλέσουν στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών, που αναγράφεται στην απόδειξη των διοδίων, όμως ήταν«κλειστή», αφού λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, γεγονός που δεν προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση

Leave a Comment