Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αυτος ειναι ο χειροτερος Αλβανος που πατησε στην Ελλαδα - Τις εβαζε να κανουν παιδια και τα πουλουσε

Αυτος ειναι ο χειροτερος Αλβανος που πατησε στην Ελλαδα - Τις εβαζε να κανουν παιδια και τα πουλουσε

Φρίκη στην Αλβανία: Η δολοφονία δυο αδελφών αποκαλύπτει εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη

Αλβανός σκότωσε δυο αδελφές, τις οποίες εξέδιδε στη Θεσσαλονίκη – Παράλληλα, τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλάνε τα μωρά τους – Έχουν πουληθεί τουλάχιστον δέκα μωρά, τα οποία έβγαζε από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου

0000

Συγκλονισμένη είναι τις τελευταίες μέρες η κοινή γνώμη τηςΑλβανίας, από υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας σταΤίρανα, όταν δύο αδερφέςδολοφονήθηκαντην παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μπροστά στα μάτια του γιού της μιας.

Σύμφωνα με τηνΕΡΤ, τον59χρονο δράστητου εγκλήματος αυτού, ονόματιPerparim Ademi,βαραίνει πληθώρα σοβαρών αδικημάτων καιεπί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα, οι συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν ότι ο δολοφόνος που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα,εξέδιδε για χρόνιατις δύο γυναίκες – Zhaneta Metani και Kristina Bardhi – στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός αυτού, τις άφηνε έγκυεςκαι στη συνέχεια τις

υποχρέωνενα πουλήσουν τα παιδιά τους,σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης!

Η αδελφή των θυμάτων ανέφερε για την υπόθεση πως:«Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στηΘεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνεέγκυεςκαι τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους».Πρόσθεσε πως έχουν πωληθεί τουλάχιστονδέκα μωρά.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δολοφόνος δεν βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο με τα δύο θύματα, αλλά και με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να συναίνεσε στην «πώληση» και δικού τους μωρού!

Ανάλογη καταγγελία κατέθεσε και ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου.«Δεν ήταν μόνος, είχε και συνεργούς γι’ αυτές τις πράξεις, είχε και σχέσεις με έναν δικηγόρο στην Ελλάδα, ο οποίος, απ’ όσα γνωρίζω, έχει πεθάνει»τόνισε οBashkim Metani.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδελφών, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του ανηψιού του για να ανοίξει την πόρτα. Έπειτά από καυγά, καθώς θεωρούσε πως η μια από τις δυο αδερφές με την οποία διατηρούσε σχέση στο πρόσφατο παρελθόν, ηZhaneta Metani,είχε δεσμό με άλλον άντρα κι επειδή «φοβήθηκε» πως θα αποκάλυπταν όσα δεινά είχαν βιώσει κοντά του τα προηγούμενα χρόνια, έστρεψε το όπλο πάνω τους και τις εκτέλεσε.

Ο59χρονοςεντοπίστηκε από την αστυνομία λίγες ώρες μετά το φονικό και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Δείτε το βίντεο:

Leave a Comment