Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Bachelor - Εφερε τούμπα το αμάξι και ειχε το χερι της εξω – Σώθηκαν από θαύμα

Bachelor - Εφερε τούμπα το αμάξι και ειχε το χερι της εξω – Σώθηκαν από θαύμα

Τροχαίο στο Bachelor: Αναποδογύρισε το αμάξι – Σώθηκαν από θαύμα

Το ραντεβού πήρε μια απρόσμενη τροπή, όταν πάνω σε απότομη στροφή το αμάξι αναποδογύρισε. Αντιδράσεις για παρόμοιο συμβάν στο Ελβετικό Bachelor.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (26/11) του “Bachelor” ο Παναγιώτης προσκάλεσε την Αντζελίνα σε

0000

προσωπικό ραντεβού, με σκοπό να πάνε μια εκδρομή στα Καλάβρυτα και εκεί να πραγματοποιήσουν μια διαδρομή με buggy αμαξάκι

Καθώς ο Παναγιώτης οδηγούσε το buggy όχημα ανάμεσα στα βουνά, σε μια απότομη στροφή, σε συνδυασμό με την ταχύτητα που είχαν, το αμάξι αναποδογύρισε από τη μεριά που βρισκόταν η Αντζελίνα και από το σοκ η παίκτρια έχασε για λίγο τις αισθήσεις της.

Τα μέλη της παραγωγής έτρεξαν κοντά τους, ενώ ο Παναγιώτης προσπάθησε να τη

συνεφέρει. Λίγο αργότερα, και αφού έλαβε τη βοήθεια των συντελεστών της παραγωγής, η παίκτρια συνήλθε και είχε μονάχα μια γρατζουνιά στο χέρι.

Σημειώνεται ότι ανάλογο τροχαίο είχε συμβεί και στο αντίστοιχο “Bachelor” της Ελβετίας, γεγονος που προκάλεσε αίσθηση και σχολιάστηκε από χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ο Ελβετός εργένης είχε βγει σε ραντεβού με μια κοπέλα για βόλτα με ένα παρόμοιο όχημα σε έναν αμμώδη λόφο. Κι εκεί το αυτοκίνητο αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ελβετού “Bachelor” στο χέρι.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο:

Leave a Comment