Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ο φούρναρης του «Καφέ της Χαράς» ποζάρει ξανά ως Λευτέρης στο Κολοκοτρωνίτσι [εικόνα]

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ο φούρναρης του «Καφέ της Χαράς» ποζάρει ξανά ως Λευτέρης στο Κολοκοτρωνίτσι [εικόνα]

«Το Καφέ της Χαράς» επιστρέφει σε λίγους μήνες στις οθόνες μας και ο «φούρναρης» της σειράς, Βασίλης Χαλακατεβάκης, ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Ο αγαπητός ηθοποιός, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στην οποία φορά τον χαρακτηριστικό σκούφο μαγειρικής που φορούσε και στο «Καφέ της Χαράς», γράφοντας: «Επανέρχομαι!».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης

Τα γυρίσματα θα γίνουν ξανά στο χωριό Καρυά της Αργολίδας, που έγινε γνωστό μέσα από τη σειρά ως Κολοκοτρωνίτσι. Εκεί τραβήχτηκε και η φωτογραφία του Βασίλη Χαλακατεβάκη.

Ο φούρναρης της σειράς, Βασίλης Χαλακατεβάκης / Φωτογραφία: Instagram

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, υποδύθηκε με επιτυχία στη σειρά, τον «Λευτέρη Πουλόπουλο». Ο Λευτέρης είναι ο σύζυγος της Κανέλλας και πατέρας της Γωγώς. Μαζί με την Κανέλλα, έχουν το φούρνο του χωριού αν και αυτός πάντα ήθελε να γίνει τραγουδιστής (όπως ο τρίτος του ξάδερφος, Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος είναι τραγουδιστής). Ο Λευτέρης, αν και τραγουδάει φάλτσα, πιστεύει ότι έχει καλή φωνή και γι' αυτό τραγουδάει συνεχώς τραγούδια ανάλογα με την περίσταση στους συγχωριανούς του.

0000

Ο φούρναρης της σειράς Βασίλης Χαλακατεβάκης

Η αγαπημένη σειρά του ANT1, «Το Καφέ της Χαράς», θα επιστρέψει με ολοκαίνουρια επεισόδια στις αρχές του 2020. Στον τέταρτο κύκλο, η σειρά θα επικεντρωθεί στον έρωτα της Βάλιας (Έφη Ρασσιά) και του Μανωλάκη (Πάρης Σκαρτσολιάς). Επίσης, η Χαρά Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου) θα εμφανιστεί στα 5 πρώτα επεισόδια ως guest star, ενώ από το 11ο έως και το τελευταίο θα βρίσκεται στο βασικό καστ της σειράς.

Leave a Comment