Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βόλος - Σκότωσε ποδηλάτη και τον έσερνε 30μ - Σταμάτησε να δει αν έχει ζημιά το αμάξι και τον εγκατέλειψε

Βόλος - Σκότωσε ποδηλάτη και τον έσερνε 30μ - Σταμάτησε να δει αν έχει ζημιά το αμάξι και τον εγκατέλειψε

Βόλος – O 50χρονος Δημήτρης Παπαχρήστος έπεσε χθες το πρωί νεκρός στην άσφαλτο όταν ασυνείδητος οδηγός τον χτύπησε με το αμάξι και τον έσερνε για 30 μέτρα πάνω στην άσφαλτο. Ο 50χρονος ήταν με το ποδήλατο παρόλα αυτά ο 54χρονος δάσκαλος που τον

0000

χτύπησε ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε άνθρωπο.

Ολόκληρος Βόλος παραμένει συγκλονισμένος από το φοβερό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο ποδηλάτη

Νέα στοιχεία για την τραγωδία που στοίχησε την ζωή στον άτυχο Δημήτρη

Ο 50χρονος παρασύρθηκε από το ΙΧ, που τον έσερνε στο

οδόστρωμα επί πολλά μέτρα. Σε απόσταση τουλάχιστον 20 – 30 μέτρων από το σημείο που βρισκόταν το ποδήλατό του υπήρχαν αίματα. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στο σημείο λίγη ώρα αφού έγινε το κακό ηχούσαν σειρήνες του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν δυστυχώς ότι ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός.

Ο οδηγός του ΙΧ, που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε το θύμα του, εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Φέρεται να δήλωσε ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε άνθρωπο, ωστόσο συνελήφθη έξω από συνεργείο αυτοκινήτων, σε μικρή απόσταση από το θανατηφόρο δυστύχημα.

Κινητοποίηση για τον εντοπισμό του υπαιτίου

ΒόλοςΒόλος

Οι έρευνες για το ακριβώς είχε συμβεί άρχισαν άμεσα. Διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε τον ποδηλάτη πεσμένο στο οδόστρωμα. Νόμιζε αρχικώς ότι είχε πέσει και ότι ήταν συνηθισμένο ατύχημα. Όμως, στα 300 μέτρα πιο μακριά είδε τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου να είναι σταματημένος και να κοιτάζει τις ζημιές που είχε υποστεί. Τότε υποψιάστηκε ότι κάτι άλλο είχε συμβεί και ενημέρωσε άμεσα το «100».

Η κινητοποίηση του Τμήματος Τροχαίας Βόλου ήταν αστραπιαία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και συνελήφθη 20 λεπτά μετά. Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 54χρονο Βολιώτη, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε τον ποδηλάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον χώρο εργασίας του, επικαλείται προβλήματα υγείας. Εντύπωση, προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι η σύλληψή του έγινε έξω από συνεργείο αυτοκινήτων.

Βόλος – Ο οδηγός κρατείται για εγκατάλειψη του τόπου του δυστυχήματος και για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου.

Ο άτυχος 50χρονος εργαζόταν ως λογιστής στον Αγροτικό Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα». Ο πρόεδρος και οι συνάδελφοί του όπως και ολόκληρη η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Leave a Comment