Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βρείτε μου να κάνω μια δουλειά για να περνάει η ώρα μου - Δήλωσε με ψυχρότητα ο Αναγνωστόπουλος

Βρείτε μου να κάνω μια δουλειά για να περνάει η ώρα μου - Δήλωσε με ψυχρότητα ο Αναγνωστόπουλος

«Βρείτε μου να κάνω μια δουλειά για να περνάει η ώρα μου» δήλωσε με ψυχρότητα ο Αναγνωστόπουλος

O συζυγοκτόνος ψάχνει τρόπους για να μειώσει την ποινή του

Με απόλυτη νηφαλιότητακαι παγωμένο ύφος, οΜπάμπης Αναγνωστόπουλοςπου

0000

ομολόγησε ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονηΚαρολάιν,πέρασε χθες το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού.

Σαν να έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα όλα όσα έχουν γίνει, ο33χρονος με μια ψυχραιμία που αγγίζει τα όρια του κυνισμού, δεν φαίνεται να θρηνεί ούτε για την σύζυγό του που έπνιξε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους,ούτε για το πώς κατέστρεψε το μέλλον της μικρής Λυδίας.

Αμέσως μετά την απόφαση της προφυλάκισής του,οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού έχοντας ψηλά το κεφάλι και χωρίς να κοιτάζει το πλήθος των δημοσιογράφωνπου είχε συγκεντρωθεί έξω από τα

δικαστήρια αλλά και από τις φυλακές.

Ο Αναγνωστόπουλος αφού πέρασε από συνέντευξη, παρέλαβε τα κλινοσκεπάσματα του και οδηγήθηκε στη ΣΤ πτέρυγα του Κορυδαλλού. Εκεί κρατούνται άτομα τα οποία δεν έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. Ο 33χρονος έμεινε στο ίδιο κελί μαζί με τρια άτομα που κατηγορούνται για λαθρεμπορία και ναρκωτικά.Ο πιλότος δεν ζήτησε να δει τους συγγενείς του αλλά ούτε και τον δικηγόρο του.

Όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον ενημέρωσαν για το πρόγραμμα των φυλακών, ο 33χρονος τους είπε με παγωμένο ύφος:«Βρείτε μου να κάνω μια δουλειά για να περνάει η ώρα μου».

Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να είναι

ικανοποιημένος με την πτέρυγα στην οποία τοποθετήθηκε.

Προφανώς ο Αναγνωστόπουλοςαναζητά τρόπους να δείξει καλή διαγωγή μέσα στις φυλακές και ταυτόχρονα να επωφεληθεί από το γεγονός ότι είναι πατέρας προκειμένου να μειώσει την ποινή του. Ο ίδιος άλλωστεεπαναλαμβάνει επίμονα ότι έπαιζε θέατρο όλο αυτό το διάστημα επειδή ανησυχούσε για το τι θα απογίνει η κόρη του.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment