Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βρετανίδα travel blogger: Με συνέλαβαν στο μουσείο της Ακρόπολης για αυτό το φόρεμα -Ο ρατσισμός στα καλύτερά του [εικόνα]

Βρετανίδα travel blogger: Με συνέλαβαν στο μουσείο της Ακρόπολης για αυτό το φόρεμα -Ο ρατσισμός στα καλύτερά του [εικόνα]

Μία Βρετανίδα travel blogger κατήγγειλε την αστυνομία για ρατσισμό, υποστηρίζοντας ότι συνελήφθη στο μουσείο της Ακρόπολης εξαιτίας του φορέματος που φορούσε.

Η καταγγελία Adebola Sowemimo έχει λάβει διαστάσεις στο Twitter, αφού άλλοι τάσσονται υπέρ της και άλλοι της επισημαίνουν ότι το ντύσιμό της ήταν απρεπές. «Πήγα στην Ακρόπολη σήμερα και με έδιωξαν από το μουσείο, επειδή προφανώς φορούσα ακατάλληλα ρούχα», έγραψε η Βρετανίδα travel blogger στον λογαριασμό της στο Twitter. «Μόλις με συνέλαβε η ελληνική αστυνομία με ψευδή κατηγορία. Η ελληνική αστυνομία με έχει υπό κράτηση. Ο ρατσισμός στα καλύτερά του», έγραψε ακόμη, ενώ αργότερα ενημέρωσε τους ακολούθους της στο Twitter ότι αφέθηκε ελεύθερη.

Το φόρεμα με το οποίο πήγε στην Ακρόπολη

Σε μία από τις αναρτήσεις της η Sowemimo δημοσίευσε και φωτογραφία με το φόρεμα το οποίο φορούσε όταν πήγε στην Ακρόπολη. Ηταν ένα λευκό φόρεμα, διαφανές, αποκαλυπτικό στο στήθος.

«Αλλοι φορούσαν λιγότερα»

«Είναι αστείο, γιατί μου επέτρεψαν να μπω και να πληρώσω», έγραψε η travel blogger. «Γιατί με άφησαν να μπω αν δεν είχαν πρόβλημα. Είναι ρατσιστικό θέμα. Υπήρχαν άνθρωποι με λιγότερα ρούχα από εμένα». «Εχω ταξιδέψει σε άλλες χώρες και φορούσα παρόμοια ρούχα και ήμουν απόλυτα εντάξει», ανέφερε σε μερικές από τις απαντήσεις της σε χρήστες του Twitter. «Αρκετοί έχουν να πουν πολλά για το φόρεμά μου. Ιστορικά οι Ελληνίδες θεές δεν φορούσαν τίποτα. Είναι ρατσιστικό θέμα και μην μου λέτε ότι έπρεπε να συλληφθώ και να πάω στο δικαστήριο για ένα φόρεμα», ανέφερε μάλιστα σε μία από αυτές!

Leave a Comment