Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βρεθηκε κρεμασμενος μέσα στο κελί του ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα και έκρυψε τα κόκκαλα σε εργαλειοθήκη

Βρεθηκε κρεμασμενος μέσα στο κελί του ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα και έκρυψε τα κόκκαλα σε εργαλειοθήκη

Νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (22.03.2022) ο 33χρονος Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο Αντρέα στην Κυψέλη το 2017 και στη συνέχεια έκρυψε τα κόκκαλα του σε εργαλειοθήκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός στις

0000

φυλακές της Κέρκυρας, έχοντας ένα σεντόνι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ο άνδρας με καταγωγή από την Πολωνία και η Ελληνίδα σύντροφός του κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της, πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.

Προανακριτικά, ο 33χρονος είχε ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας ότι το παιδί ήταν ανήσυχο, το είχε αφήσει για πολλές ώρες τιμωρία όρθιο και όταν

εκείνο δε άντεξε και άρχισε να κλαίει, το φίμωσε με μονωτική ταινία και του έκλεισε τη μύτη, με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Στη συνέχεια, έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο δώμα του διαμερίσματος στα Κάτω Πατήσια, όπου κράτησε τη σορό μέχρι να αλλάξουν σπίτι και να μετακομίσουν στην Κυψέλη.

Δολοφονία Κυψέλη: Το χρονικό του εγκλήματος

Η στυγερή δολοφονία έγινε το 2017 και για πέντε

ολόκληρα χρόνια έκρυβαν τη σορό του αδικοχαμένου παιδιού, που είχε πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον 33χρονο Πολωνό.

Τόσο η μάνα, όσο και ο σύντροφός της άφηναν το παιδάκι νηστικό για ημέρες. Κάποια στιγμή διαμαρτυρήθηκε και τότε ο Πολωνός του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, προκαλώντας του ασφυκτικό θάνατο.

Leave a Comment