Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ - Έφυγε ο 17χρονος Γιώργος μετά από γενναία μάχη με τη λευχαιμία

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ - Έφυγε ο 17χρονος Γιώργος μετά από γενναία μάχη με τη λευχαιμία

«Έφυγε» ο 17χρονος Γιώργος, μετά από γενναία μάχη με τη λευχαιμία

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 17χρονος Γιώργος από τη Νάουσα, χθες 23/7, ο οποίος έδινε σκληρή μάχη με την οξεία μυελογενήλευχαιμία. Η οικογένειά του απηύθυνε έκκληση προκειμένου να βρεθούν εθελοντές αιμοδότες.

0000

Ο 17χρονος το τελευταίο χρόνο έδινε σκληρή μάχη με την οξεία μυελογενή λευχαιμία όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Παιδί μιας οικογένειας με 5 παιδιά και όμως ούτε μια στιγμή δεν λύγισε.

Ο αποχαιρετισμός της μαμάς του

Έπασχε από οξεία μυελογενήλευχαιμία

Έκκληση για βοήθεια είχε κάνει η οικογένεια του 17χρονου Γιώργου από την Νάουσα που έφυγε σήμερα από οξεία μυελογενή λευχαιμία

Η οικογένειά του αδυνατούσε να ανταποκριθεί στο

υψηλό κόστος των μετακινήσεων για τη θεραπεία καθώς και οι δύο γονείς δεν εργάζονται. Ο 17χρονος μαθητής είναι το μεγαλύτερο παιδί 7μελους οικογένειας. Η οικογένεια είναιποντιακής καταγωγήςερχόμενη από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο Γιώργος έπασχε από οξεία μυελογενή λευχαιμία από 21/3/2018. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί έκανε

χημειοθεραπείεςπου δεν απέδωσαν με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον μεταφέρουν στο νοσ. Γ. Παπανικολάου στις 7/7/2020 για να του γίνει η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έγινε στις 16/7/2020 με δότη τον αδελφό του.

Στις αρχές Δεκεμβρίου η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξανά. Δεύτερο σφοδρό χτύπημα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο Γιώργος ξεκινάει και πάλι τις χημειοθεραπείες.

Τα έξοδα της οικογένειας ήταν μεγάλα καθώς η διαδρομή Νάουσα-Θεσσαλονίκη γινόταν μέρα παρά μέρα. Υπήρχε πιθανότητα να πάει στο

εξωτερικό για θεραπεία. Σε περίπτωση που αυτό θα γινόταν το κόστος θα ήταν γύρω στα 170.000 ευρώ.

Πηγή: infokids.gr

Leave a Comment