Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Στο Survivor θα πήγαινα με τα τέσσερα

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Στο Survivor θα πήγαινα με τα τέσσερα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Στο Survivor θα πήγαινα με τα τέσσερα»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ηΔήμητρα Αλεξανδράκη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στοεμβόλιο του κορονοϊούγια το οποίο έχει αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να το κάνει ή όχι.

0000

«Δεν είμαι πολύ σίγουρη για το εμβόλιο. Ακούγονται πολλά.Έχω τις αμφιβολίες μουκαι σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι οι ηγέτες των χωρών έκαναν straight το εμβόλιο για να δώσουν το καλό παράδειγμα».

Αναφορικά με τοSurvivorη ίδια αποκάλυψε ποιους παίκτες στηρίζει.

«Είμαι με τηνΚάτια Ταραμπάνκοστο Survivor και τα μυαλά στα κάγκελα.Φυσικά θα στηρίξω καιΠάνο Καλίδηγιατί είναι θεότητα και τον αγαπάω. Ένας κύριοςΚονδυλάτοςμπερδεύεται και δεν εκφράζεται σωστά. Θα ήθελα να δω έναν πιο ανθρώπινο χαρακτήρα και όχι τη ντίβα εκεί μέσα να προσπαθεί να επιβληθεί».

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στην πολύ καλή της

φίληΙωάννα Τούνηη οποία δεν δέχτηκε να πάει στο Survivor, ούτε για το υπέρογκο ποσό των 4.500 ευρώ την εβδομάδα.

«Η Ιωάννα έκανε πάρα πολύ καλά που απέρριψε την πρόταση για το Survivor, γιατί η κοπέλα μπορεί και τα καταφέρνει μόνη της πολύ καλύτερα.Το αν πάει στο Survivor θα χάσει η Ιωάννα, πιο πολύ θα κερδίσουν εκείνοι».

Ωστόσο εκείνη δηλώνει ότι θα πήγαινε γονατιστή στο reality επιβίωσης αν της το προτείνανε.

«Θα πάω με τα

τέσσερα στο Survivor. Μου μένει απωθημένο και παράπονο γιατί ήξερα ότι μπορώ να το κάνω και δεν το έκανα. Επηρεάστηκα από παράγοντες που δεν έπρεπε».

Τέλος αναφέρθηκε και στην γυναικεία εκδοχή τουBachelor, το λεγόμενοBacheloretteλέγοντας πως«αυτές οι εκπομπές υποβιβάζουν τον ρόλο της γυναίκας.Υποδεικνύουν τη δουλικότητα και τον μη σεβασμό προς το γυναικείο φύλο».

Πηγή : espressonews.gr

Leave a Comment