Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια πόσταρε την κυτταρίτιδά της στο Instagram -Την αποθέωσαν 70 εκατ. followers [εικόνα]

Διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια πόσταρε την κυτταρίτιδά της στο Instagram -Την αποθέωσαν 70 εκατ. followers [εικόνα]

Η λεπτή κόκκινη γραμμή που χωρίζει την αλήθεια από το ψέμα στα κοινωνικά δίκτυα, μόλις έχασε την υπόστασή της. Διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια τρόλαρε κυριολεκτικά τον καθωσπρεπισμό και τα στερεότυπα, ανεβάζοντας φωτογραφία της με μαγιό, όπου είναι γεμάτη κυτταρίτιδα.

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία που εγκλωβίστηκε στην εικόνα ενός ειδώλου. Σε αυτή ακριβώς την εικόνα που θέλουν να βλέπουν οι άλλοι, που θεωρείται η σωστή και η πρέπουσα. Δηλαδή η εικόνα μιας αψεγάδιαστης γυναίκας που τα κάνει όλα τέλεια.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός την οποία ακολουθούν περισσότεροι από 70 εκατομμύρια άτομα στο Instagram, αποφάσισε να δείξει στους follower της ποια πραγματικά είναι και πώς είναι το σώμα της αν δεν το «πειράξει» στο φώτοσοπ.

«Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου» αναφέρει στο ποστ της.«Μια φωτογραφία μου με μπικίνι, χωρίς ρετούς. Και μαντέψτε.. έχω κυτταρίτιδα!Κουράστηκα τόσο πολύ να ντρέπομαι για το σώμα μου, να κάνω ρετούς (ναι οι άλλες φωτογραφίες μου με μπικίνι είναι με ρετούς -και ντρέπομαι που το έκανα)...

Δείτε τη διάσημη τραγουδίστρια και τη φωτογραφία της στο Bovary.gr

Leave a Comment