Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έφτασε η μεγάλη ωρα - 1.100.000 ευρώ θα παρει η Μίνα Αρναούτη για να φτιαξει ξανα την ζωη της

Έφτασε η μεγάλη ωρα - 1.100.000 ευρώ θα παρει η Μίνα Αρναούτη για να φτιαξει ξανα την ζωη της

ξι περίπου χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του τραγουδιστήΠαντελή Παντελίδηκαι μετά από πολλές αναβολές, η δικαιοσύνη καλείται να αποφανθεί για το θέμα των

0000

αποζημιώσεων που διεκδικούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές οι οποίες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη δικαστική αίθουσα.

Η πρώτη αγωγή αποζημίωσης, αφορά ποσό ύψους1.100.000 ευρώτο οποίο διεκδικεί από την ασφαλιστική εταιρία ηΜίνα Αρναούτη, η οποία ήταν μια από τις συνεπιβάτιδες του άτυχου τραγουδιστή, και τραυματίστηκε σοβαρά στο μοιραίο τροχαίο.

ΗΦρόσω Κυριάκου, η οποία επίσης επέβαινε στο πολυτελές αυτοκίνητο, με αγωγή της στρέφεται σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρίας ζητώντας αποζημίωση περίπου

100.000 ευρώ. Η οικογένεια τουΠαντελή Παντελίδη, με τη σειρά της, διεκδικεί το πόσο των600.000 ευρώκαθώς στρέφεται τόσο κατά της ασφαλιστικής εταιρίας όσο και κατά τηςΦρόσως Κυριάκου,για την οποία θεωρεί ότι ήταν η οδηγός του αυτοκινήτουαν και η δικαιοσύνη, μετά από έρευνα, τους διαψεύδει.

Η υπόθεση πήρε νέα διάσταση όταν η εταιρία, στην οποία ήταν ασφαλισμένο το τζιπ, προσέφυγε με αγωγή της κατά της οικογένειαςΠαντελίδη, ζητώντας να της καταβάλει τυχόν αποζημίωση που θα επιδικαστεί στις δύο νεαρές γυναίκες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο με τον τραγουδιστή.

Οι αγωγές και οι συνθήκες του δυστυχήματος

Στις αγωγές τους οι δυο γυναίκες αναφέρονται στις συνθήκες του δυστυχήματος. ΗΦρόσω Κυριάκου, η οποία υποστηρίζει πως οΠαντελής Παντελίδηςοδηγούσε μεθυσμένος, διεκδικεί το ποσό των80.000για την ηθική βλάβη που, όπως λέει, έχει υποστεί, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά σε έξοδα για νοσήλια και αποκλειστικές νοσοκόμες. «Ξεκίνησαν να διαδίδονται φήμες πως

δήθεν εγώ η ίδια ετύγχανα οδηγός του μοιραίου οχήματος και όχι συνοδηγός αυτού! Η γη χάθηκε κάτω από τα πόδια μου και διαπίστωσα πως γινόταν προσπάθεια να μετατραπώ, από θύμα, σε θύτη» αναφέρει στην αγωγή της τονίζοντας πως «ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα της δολοφόνου!».

ΗΜίνα Αρναούτηδιεκδικεί500.000 ευρώγια ηθική βλάβη,500.000 ευρώως οικονομική αποζημίωση,73.500 ευρώγια εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια στην περίπτωση που δε είχε τραυματιστεί,60.950 ευρώγια πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, έξοδα για νοσήλια και αποκλειστικές νοσοκόμες.

Η νεαρή γυνή, η οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε 16 χειρουργικές επεμβάσεις, σημειώνει: «Δεν με αναγνώριζα στον καθρέφτη. Ήμουν ένα κουβάρι από κόκαλα, σίδερα και σωληνάκια, παντελώς αδύναμη, ανίκανη για την παραμικρή κίνηση. Μετά την

αφαίρεση της τραχειοστομίας δε έβγαινε η φωνή μου, η οποία επανήλθε σταδιακά μετά από δύο εβδομάδες. Ισοδυναμούσε με φυλακή. Ήμουν εγκλωβισμένη στο ίδιο μου το σώμα, ανήμπορη να κινηθώ, κυριολεκτικά ανάπηρη» και υπογραμμίζει πως κατέρρευσε ψυχολογικά όταν κατηγορήθηκε ότι«δήθεν “κάλυπτα” τις “πραγματικές” συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος».

Leave a Comment