Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εγω σας εφερα την Όμικρον στην Ελλαδα - Το εμαθα απο την τηλεοραση και τα καναλια

Εγω σας εφερα την Όμικρον στην Ελλαδα - Το εμαθα απο την τηλεοραση και τα καναλια

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό και για το πως έμαθε πως είναι το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον, μίλησε ο «ασθενής μηδέν».

«Με βοήθησε το μπόλι. Έχω κάνει και τις δύο δόσεις, δε έχω συμπτώματα και παρενέργειες και όπως βλέπετε, είμαι έξω στο μπαλκόνι. Είμαι σε ένα δωμάτιο, δε έχουν επαφή οι

0000

δικοί μου. Μου βάζουν φαγητό και τρώω ή βγαίνω μόνος μου. Το Σάββατο το βράδυ όταν ξάπλωσα, αισθάνθηκα περίεργο πόνο στο στήθος. Μέχρι την επόμενη μέρα είχε εξαφανιστεί ο πόνος» περιέγραψε στο Star ο 40χρονος Κώστας.

Ο «ασθενής μηδέν» ταξίδεψε από το Γιοχάνεσμπουργκ όπου μένει μόνιμα, για τα Χανιά μέσω Άμπου Ντάμπι και Αθήνας στις 26 Νοεμβρίου.

Το μοριακό τεστ που έκανε πριν από την αναχώρηση του, τα τεστακι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και εκείνα που έκανε όταν έφθασε στα

Χανιά, βγήκαν αρνητικά. Όπως περιέγραψε o κ. Κώστας πήγε σε ένα φαρμακείο, καθώς ήθελε να κάνει κάποιες δουλειές και του έκαναν rapid, το οποίο και βγήκε θετικό. Ζήτησε να του κάνουν ακόμη ένα, με δείγμα από το σάλιο, το οποίο και βγήκε αρνητικό.

«Ασθενής Μηδέν»: Πώς έμαθε ότι είναι το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον

«Προβληματίστηκε ο φαρμακοποιός και μου είπε να κάνω μοριακό. Δευτέρα και Τρίτη είχαν απεργία οι μικροβιολόγοι. Πήρα τηλέφωνο σε ιδιωτική κλινική κι έτσι έγινε. Τους ενημέρωσα όταν μου πήραν δείγμα ότι έρχομαι από νότια Αφρική. Σχεδόν 45 λεπτά αργότερα με ενημέρωσαν ότι είναι θετικό το δείγμα» πρόσθεσε.

«Δε με ενημέρωσε κανείς, από τα ΜΜΕ ενημερώθηκα. Με πήραν το μεσημέρι από την Αθήνα και μου επιβεβαίωσαν ότι είμαι θετικός στην Όμικρον. Τι να κάνω; Θα φάω τις

μισές μου ημέρες εδώ αναγκαστικά. Έχουν ακυρωθεί πάρα πολλές πτήσεις δε ξέρω πώς θα καταφέρω να γυρίσω πίσω» κατέληξε.

Leave a Comment