Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εικόνες θλίψης και οργής από την εκκλησία του Αη Γιώργη στη Μόρια

Εικόνες θλίψης και οργής από την εκκλησία του Αη Γιώργη στη Μόρια

Βανδαλισμοί εκτεταμένοι σημειώθηκαν στον ιερό ναό του Άη Γιώρη στη Μόρια , την ίδια ώρα που πάνω από 500 παράτυποι μετανάστες δημιουργούσαν επεισόδια και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Εξέγερση πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Θλίψη προκαλούν οι εικόνες που δημοσιεύει στο Facebook το lesvospost.gr από το εκκλησάκι του Άη Γιώργη στην περιοχή.

Περίπου 500 αιτούντες άσυλο για άγνωστους λόγους ξεκίνησαν από τον καταυλισμό με σκοπό να κατεβούν στην πόλη της Μυτιλήνης. Περίπου 200 μέτρα μετά την είσοδο του ΚΥΤ δυο διμοιρίες ΜΑΤ τους σταμάτησαν ενώ δέχθηκαν επίθεση με πέτρες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν

0000

κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Εικόνες θλίψης και οργής από την εκκλησία του Αη Γιώργη στη Μόρια επικαιρότητα - Εικόνα 1Εικόνες θλίψης και οργής από την εκκλησία του Αη Γιώργη στη Μόρια επικαιρότητα - Εικόνα 2Εικόνες θλίψης και οργής από την εκκλησία του Αη Γιώργη στη Μόρια επικαιρότητα - Εικόνα 3Εικόνες θλίψης και οργής από την εκκλησία του Αη Γιώργη στη Μόρια επικαιρότητα - Εικόνα 4Εικόνες θλίψης και οργής από την εκκλησία του Αη Γιώργη στη Μόρια επικαιρότητα - Εικόνα 5

Leave a Comment