Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Είναι 72 ετών και μοιάζει με 40αρα - Αμα θέλει βαζει κατω και 20ρες με την ομορφια της

Είναι 72 ετών και μοιάζει με 40αρα - Αμα θέλει βαζει κατω και 20ρες με την ομορφια της

Κάθε γυνή επιθυμεί όταν γεράσει – και όχι μόνο- να έχει ένα απαράμμιλο δέρμα χωρίς ρυτίδες και ζάρες καθώς και ένα κομψό σώμα.

Στην εποχή μας όλο και πιο πολλές γυναίκες δίνουν σημασία στην εμφάνιση και τη διατροφή τους. Έχουν εντάξει την γυμναστική στη ζωή τους και γενικώς προσέχουν πολύ. Δεν είναι

0000

, λοιπόν, να απορεί κανείς που πολλές από αυτές φαίνονται νεότερες από την ηλικία τους. Η περίπτωση ωστόσο, της Norma Williams ξεπερνά κάθε φαντασία!

Η απίστευτη αυτή γυνή που δηλώνει λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής είναι72 ετών και πραγματικά, δε φαίνεται ούτε 50! Παρά τα χρόνια της μοιάζει με μοντέλο και μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Ινσταγραμ θέλει να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: το σώμα μας μπορεί να γίνει καλύτερο όσο μεγαλώνουμε, αρκεί να το προσέχουμε!

Απ’ ότι είπε, δε είχε πάντα αυτό το θανατηφόρο κορμί! Ίσα ίσα που όταν ήταν παιδί ήταν παχουλή και δε είχε υγιεινές συνήθειες. Όταν όμως έφτασε 28 ετών άρχισε να αλλάζει τον τρόπο ζωής της και μέχρι σήμερα προσέχει!

Καθώς απομακρύνθηκε από τις κακές συνήθειες και άλλαξε τρόπο ζωής, η εμφάνισή της βελτιώθηκε. Τελικά, έφτασε σε ένα σημείο όπου ήταν ευχαριστημένη με τον

εαυτό της. Η συμβουλή της προς όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, είναι να μη βιαστούν και να πάρουν τον χρόνο τους – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει χρόνια.

Χάρη στη γυμναστική το σώμα της είναι στα καλύτερά του! Απ’ ότι είπε, κάνει γρήγορο περπάτημα 4 φορές την εβδομάδα, ενώ πηγαίνει και στο γυμναστήριο 2 φορές την εβδομάδα.

Η Nora πιστεύει ότι το σώμα μας αξίζει σεβασμό, όπως κι αν είναι. Μόνο έτσι θα δεχτεί οποιαδήποτε αλλαγή θελήσουμε να εφαρμόσουμε! Σε πολλά βίντεό της λοιπόν τονίζει τη σημασία του να αγαπήσουμε το σώμα μας και κατ’ επέκταση τον εαυτό μας.

Είναι 72 ετών, μοιάζει με 40αρα και μοιράζεται τα μυστικά της νεότητάς της - Εικόνα 1

Είναι 72 ετών, μοιάζει με 40αρα και μοιράζεται τα μυστικά της νεότητάς της - Εικόνα 2

Είναι 72 ετών, μοιάζει με 40αρα και μοιράζεται τα μυστικά της νεότητάς της - Εικόνα 3

Είναι 72 ετών, μοιάζει με 40αρα και μοιράζεται τα μυστικά της νεότητάς της - Εικόνα 4

Είναι 72 ετών, μοιάζει με 40αρα και μοιράζεται τα μυστικά της νεότητάς της - Εικόνα 5

Leave a Comment