Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εκάλη: Επιβάτες λεωφορείου έφτυσαν και έβρισαν τον οδηγό μόλις τους ζήτησε να φορέσουν μάσκες

Εκάλη: Επιβάτες λεωφορείου έφτυσαν και έβρισαν τον οδηγό μόλις τους ζήτησε να φορέσουν μάσκες

Επεισόδιο για τη χρήση μάσκας σημειώθηκε στην Εκάλη ανάμεσα στον οδηγό λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κηφισιά προς Κρυονέρι και τρεις επιβάτες νεαρής ηλικίας.

Επεισόδιο για τη χρήση μάσκας: Από ασυνείδητους πολίτες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος που σημειώθηκε το

0000

απίστευτο αυτό περιστατικό είναι η μη χρήση μάσκας από κάποιους ασυνείδητους πολίτες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, την ώρα που η πανδημία στη χώρα μας μπαίνει σε δεύτερο “κύμα”, με τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Επεισόδιο για τη χρήση μάσκας: Ο οδηγός είπε στους τρεις νέους πως είναι υποχρεωτική

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κηφισιά για Κρυονέρι, 3 νέοι ανέβηκαν σε στάση στην Εκάλη χωρίς μάσκα και τότε ο οδηγός τούς ζήτησε να φορέσουν καθώς είναι

υποχρεωτική.

Επεισόδιο για τη χρήση μάσκας: Έφτασαν στο σημείο να τον βρίσουν και να τον φτύσουν

Εκείνοι, όχι μόνο δεν έδωσαν σημασία, αλλά προπηλάκισαν άγρια τον οδηγό, υβρίζοντάς τον και φτάνοντας στο σημείο να τον φτύσουν.

Όπως καταγγέλλει ο οδηγός του λεωφορείου, Δημήτρης Κίτσιος, όταν εκείνος τους ζήτησε να αποβιβαστούν, τα εν λόγω άτομα αντί να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις του κινήθηκαν εναντίον του, φτύνοντας και βρίζοντάς τον με

απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να λήξη η ένταση.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με τη μάσκα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν λείπουν οι διαπληκτισμοί ακόμη και μεταξύ επιβατών.

Leave a Comment