Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εκαναν το λάθος να δώσουν συνέντευξη - Τρίβει τα χερια της η αστυνομία με το βιντεο τους

Εκαναν το λάθος να δώσουν συνέντευξη - Τρίβει τα χερια της η αστυνομία με το βιντεο τους

Η τηλεοπτική εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, των γονέων των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή σε διάστημα τριών ετών, έδωσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προστεθούν τα όσα είπε το ζευγάρι στις εν εξελίξει έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με το Star και τα όσα αποκάλυψε ο

0000

Βάιος Σύρρος, οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν τη συνέντευξη αυτή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ως «ανέλπιστο δώρο» και την παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Και αυτό γιατί είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν αναλυτικά τα όσα είπαν οι γονείς για τους θανάτους της έξι μηνών Ίριδας, της 3,5 ετών Μαλένας και της 9 ετών Τζωρτζίνας, χωρίς καν να είναι παρόντες (σ.σ. οι αστυνομικοί).

Έχει ήδη ξεκινήσει η εξονυχιστική μελέτη της συνέντευξης, η οποία θα συγκριθεί και με τις καταθέσεις που λαμβάνονται και θα ληφθούν στη συνέχεια, από γιατρούς, νοσηλευτές και ιατροδικαστές.

Για κατάθεση θα κληθούν ακόμα άτομα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού και στο τέλος, αν και εφόσον χρειαστεί, θα κληθεί το

ζευγάρι για δια ζώσης συζήτηση της υπόθεσης με τους αστυνομικούς.

Οι καταθέσεις των πρώτων κληθέντων ήδη ξεκίνησαν, όπως μετέδωσε το Star, υπό άκρα μυστικότητα, ενώ περί τα τέλη του μήνα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας.

Leave a Comment