Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μέρα που τα ίχνη της χάθηκαν

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μέρα που τα ίχνη της χάθηκαν

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μέρα που τα ίχνη της χάθηκαν

«Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά δεν κλείνουμε μάτι», είπε ο πατέρας της νεαρής γυναίκας – Ότανέφυγε από το σπίτι, η Άρτεμις είχε μαζί της 40 ευρώ– Γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού της νεαρής γυναίκας

0000

Βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται να προστεθεί στηνυπόθεση-θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδος, της οποίας χάθηκαν τα ίχνηαπό την περιοχή του Κορωπίου, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το Mega, φαίνεται η 19χρονη την ημέρα που

εξαφανίστηκε. Είναι το τελευταίο ίχνος ζωής της κοπέλας, αφού από τότε το κινητό της είναι κλειστό και κανείς δεν έχει νέα της. Φίλες της υποστηρίζουν ότιη κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα από τον 24χρονο άντραμε τον οποίο διατηρούσε σχέση, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της.

Οι γονείς της 19χρονης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση με τον πατέρα της να απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της νεαρής γυναίκας: «Η κόρη μας να γυρίσει πίσω και όλα θα είναι όπως πριν. Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά δεν κλείνουμε μάτι».

Στο κινητό της τηλέφωνο και στους λογαριασμούς της στα social media αναζητά απαντήσεις για την

εξαφάνιση της 19χρονηςΑρτέμιδος Βασίληη οικογένειά της, η οποία μάλιστα προτίθεται να κάνει μήνυση κατά αγνώστων, αφού το παιδί τους έχει να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή το μεσημέρι.

Το νεαρό κορίτσι, φεύγοντας από το σπίτι του στο Κορωπί, ενημέρωσε την οικογένειά της ότι πρόκειται να πάει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, προκειμένου να δώσει συνέντευξη για να εργαστεί, πράγμα όμως που δεν έγινε.

Την ίδια ώρα, η Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα η υπηρεσίαSilver Alertθα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα, έτσι ώστε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και με ποιους είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν από την εξαφάνισή της.

artemis_1

Πρόκειται για μια πολύτεκνη οικογένεια που ζει στο

Κορωπί και από την περασμένη Παρασκευή, που εξαφανίστηκε η Άρτεμις, τα αδέρφια της ψάχνουν πόρτα-πόρτα σε πιθανά μέρη που θα μπορούσε να βρίσκεται η αγαπημένη τους αδερφή, αλλά και σε νοσοκομεία χωρίς αποτέλεσμα.

artemis-1

«Κάποιος ξεγέλασε το παιδί μου»

Σύμφωνα με τον πατέρα της Αρτέμιδος, ο οποίος μίλησε στoprotothema.gr, η κόρη του εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Φεύγοντας από το σπίτι, ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει μια συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά στα Jumbo Κορωπίου. Οι γονείς έμειναν ήσυχοι ότι το παιδί τους θα πάει εκεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ στα Jumbo και οι Αρχές στρέφονται τώρα προς το

φιλικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Άρτεμις είχε γνωρίσει μέσω facebook έναν 24χρονο και είχε βγει ελάχιστες φορές μαζί του, καθώς οι γονείς της δεν ήταν θετικοί σε αυτή τη γνωριμία.

artemis_2

Ο πατέρας της Αρτέμιδος, όπως ο ίδιος λέει, γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τον νεαρό και πρόσφατα εκείνη του είχε αποκαλύψει ότι είχε δώσει τέλος στη σχέση αυτή. Το τελευταίο διάστημα, οι φίλες της έβλεπαν την κοπέλα στεναχωρημένη εξαιτίας του χωρισμού της με τον νεαρό άντρα και γενικότερα την χαρακτηρίζουν ως ένα παιδί με κλειστό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη κοπέλα ότανέφυγε από το σπίτι είχε μαζί της 40 ευρώκαι γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού της.

Η Άρτεμις την ημέρα που χάθηκε φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γαλαζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και μια backpack τσάντα μαύρη. Οι γονείς της κάνουν έκκληση να βρεθεί σύντομα το παιδί τους και όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Leave a Comment