Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ελένη Μενεγάκη - Ο γιος θα γίνει 19 ετών και το δώρο του θα είναι χιλιάδων ευρώ και όνειρο κάθε έφηβου

Ελένη Μενεγάκη - Ο γιος θα γίνει 19 ετών και το δώρο του θα είναι χιλιάδων ευρώ και όνειρο κάθε έφηβου

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον μοναχογιό της, Άγγελο Λάτσιο, γι’ αυτό το δώρο που ετοιμάζει για τα γενέθλιά του, εκτός από ιδιαίτερο, θα είναι και ακριβό.

Χιλιάδες ευρώ θα κοστίσει το δώρο της Ελένης Μενεγάκη στον γιο της

Ειδικότερα, ο Άγγελος Λάτσιος θα γίνει

0000

19 χρονών στις 30 Νοεμβρίου και η μάνα του ψάχνει ένα μήνα πριν το δώρο που θα του κάνει, το οποίο θα κοστίσει χιλιάδες ευρώ.

Η ζωή του Άγγελου Λάτσιου απασχολεί αρκετά και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στο instagram και μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό.

Το δώρο που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο

Πριν ένα χρόνο, οπότε ο Άγγελος τελείωσε αποφοίτησε από το λύκειο, η Ελένη Μενεγάκη για να τον επιβραβεύσει, του έκανε δώρο κάτι που

είχε σχέση με την τεχνολογία. Φέτος, όμως, στα πλάνα της είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό και δε πρόκειται για σπίτι, αφού έχει ήδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog, η παρουσιάστρια ψάχνει να βρει αυτοκίνητο, προκειμένου να μπορεί να

μετακινείται εκείνος και οι φίλοι του με μεγαλύτερη άνεση.

Φυσικά δε ψάχνει ένα αντίστοιχο με το δικό της αυτοκίνητο, αλλά ένα μικρότερο σε μέγεθος και κυβικά, χωρίς, ωστόσο, να το έχει καταλήξει ακόμη. Άλλωστε, έχει έναν ολόκληρο μήνα στη διάθεσή της για να κατασταλάξει σε κάποιο συγκεκριμένο.

Leave a Comment