Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ελληνίδα έγινε μητέρα στα 56 - Μπορούν ολες να κάνουν παιδιά σε οτι ηλικία και να ειναι

Ελληνίδα έγινε μητέρα στα 56 - Μπορούν ολες να κάνουν παιδιά σε οτι ηλικία και να ειναι

Μητέρα στα 56 της χρόνια έγινε σήμερα μία γυνή η οποία έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα δίδυμα αγοράκια σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Σύμφωνα με το T-live, η γυμνάστρια έμεινε έγκυος με τη

0000

μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης με την πρώτη προσπάθεια.

Για τη ξεχωριστή ιατρική περίπτωση μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο κ. Πάντος, ο οποίος βοήθησε την 56χρονη Ελληνίδα να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της. «Αυτή τη στιγμή γίνεται όλο και πιο συχνά σε σχέση με το παρελθόν. Επειδή οι γυναίκες αφήνουν τη γονιμότητά τους για αργότερα, κατά κάποιο τρόπο αφήνονται στον χρόνο και γεννούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Τα τελευταία χρόνια λοιπόν μας έρχονται γυναίκες άνω των 40 και τελευταία άνω των 50 ετών».

Ο γιατρός αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε μαζί με την 56χρονη και άλλες 17 γυναίκες στο εξωτερικό για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Δυστυχώς ο νόμος στην Ελλάδα δε έχει προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, με αποτέλεσμα όλες αυτές οι γυναίκες να πηγαίνουν στο εξωτερικό για την

εξωσωματική γονιμοποίηση. Πήγαμε στην Αλβανία μαζί την 56χρονη και άλλες 17 γυναίκες, που την ίδια ημέρα έμειναν οι περισσότερες έγκυες. Μάλιστα μεθαύριο γεννάει άλλη μία 56χρονη που μαζί με την κυρία που βλέπουμε θα γέννησε».

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή TLIVE ο γιατρός της γυνής, για το ταξίδι της προς τη μητρότητα:

Leave a Comment