Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εμβολιάστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης - Νιώθω ντροπη που ειμαι απο τους πρωτους που το κανουν

Εμβολιάστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης - Νιώθω ντροπη που ειμαι απο τους πρωτους που το κανουν

Στον Ευαγγελισμό εμβολιάστηκε και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 – Η ανακοίνωση του κόμματος για τον σχεδιασμό των εμβολιασμών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ο τελευταίος πολιτικός που εμβολιάστηκε σήμερα. Είχαν προηγηθεί ο πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Βουλής. Οι πρώτοι εμβολιασμοί αφορούσαν την νοσηλεύτρια της ΜΕΘ, Ευσταθία Καμπισιούλη, και τον 88χρονο Μιχάλη Γιαβανίδη. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 εμβολιάστηκε στον Ευαγγελισμό.

0000

«Είμαι εδώ σήμερα για να δηλώσω έμπρακτα ότι το εμβόλιο είναι τόσο η ορθή ατομική επιλογή όσο και δημόσιο αγαθό», τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης στη δήλωση που έκανε μετά τον εμβολιασμό του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Νιώθω όμως ντροπή που αυτό το πολύτιμο αγαθό θα είναι για μήνες προνόμιο τόσο λίγων επειδή η

κυβέρνηση, μήνες τώρα, αγνοεί τις εκκλήσεις μας να στήσει πραγματικό δημόσιο δίκτυο κέντρων εμβολιασμού και πρωτοβάθμιας περίθαλψης», σημείωσε, σχολιάζοντας πως «το εμβόλιο από μόνο του δεν αρκεί για την απελευθέρωση από τη πανδημία».

«Χρειάζεται και απελευθέρωση από τις ολιγαρχικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη», κατέληξε, ενώ ευχήθηκε «χρόνια πολλά και δημιουργικά – με υγεία για όλους».

Δείτε το βίντεο με τον εμβολιασμό του Γιάνη Βαρουφάκη

Leave a Comment