Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επαθε εγκεφαλικο ο τραπεζιτης - Πηρε τα 60.000€ σε μισή ώρα και εφυγε απο το στουντιο

Επαθε εγκεφαλικο ο τραπεζιτης - Πηρε τα 60.000€ σε μισή ώρα και εφυγε απο το στουντιο

Ένα επεισόδιο γεμάτοανατροπές καιεκπλήξεις προσέφερε ο σημερινός διαγωνιζόμενος του Deal, στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγα λεπτά ο Ιωάννης από το Νομό Μεσσηνίας έγινε ο τρίτος παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό των 60.000 ευρώ στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Alpha το «Deal».

Ο Ιωάννης ο οποίος είχε πολύ καλές προσφορές από τον τραπεζίτη καθώς το μόνο κουτί με μεγάλο ποσό που έβγαλε εκτός παιχνιδιού με τις επιλογές του ήταν αυτό των

0000

20.000 ευρώ, τίναξε την μπάνγκα στον αέρα, σε σημείο που έκανε ακόμα και τον Χρήστο Φερεντίνο να παραδεχτεί πως δε έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο, όσα χρόνια παρουσιάζει το Deal.

«Τι παιχνίδι γίνεται σήμερα», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος βλέποντας πως ο Ιωάννης είχε καταφέρει να αφήσει μέσα όλα τα μεγάλα νούμερα, μεταξύ αυτών φυσικά τα πολυπόθητα 40.000 ευρώ και τα 60.000 ευρώ.

Ο διαγωνιζόμενοςέφτασε μία ανάσα πριν το τέλος έχοντας κρατήσει τα μεγαλύτερα ποσά μέσα στο παιχνίδι και ήταν έτοιμος να κάνει το πιο ριψοκίνδυνοdeal. Είχε μεγάλο

1

πλεονέκτημα έναντι του τραπεζίτη και οι προσφορές του δε κατάφεραν να τον «λυγίσουν», αφού τα ποσά που είχε στην άκρη, ήταν άκρως δελεαστικά.

deal

Η τελική επιλογή έγινε ανάμεσα στις 40.000 ευρώ και στις 60.000 ευρώ και τελικά κατάφερε να κάνει την σωστή.

Ο Ιωάννης, που δήλωσε ότι έχει περάσει αρκετές δυσκολίες, κατάφερε να

φύγει από Deal με 60.000 ευρώ.

deal

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα έξι χρόνια προβολής του Deal, όπως είπε ο Φερεντίνος, ο Ιωάννης είναι ο τρίτος μεγάλος νικητής του μεγαλύτερου επάθλου του παιχνιδιού.

deal

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

Σχετικά Αρθρα

Leave a Comment