Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επικηρυγμένος ο Πετρος στο χωριο του - Εγραψαν με μπογιες στο σπιτι του και ετρεχε να τα καθαρίσει

Επικηρυγμένος ο Πετρος στο χωριο του - Εγραψαν με μπογιες στο σπιτι του και ετρεχε να τα καθαρίσει

«Ξεκουμπίσου»: Συνθήματα οργής κατά του Φιλιππίδη στην εξοχική κατοικία του στο Σοφικό Κορινθίας

Έσπευσαν να τα καλύψουν με μαύρη μπογιά

Ανεπιθύμητος οΠέτρος ΦιλιππίδηςστοΣοφικό Κορινθίας!

0000

Ούτε ζωγραφιστό δενθέλουν να βλέπουν τον ηθοποιό οι κάτοικοι της περιοχήςμετά την αποκάλυψη των καταγγελιών γιασεξουαλικές παρενοχλήσειςεις βάρος συναδέλφων του! Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», κάποιοιπήγαν και έγραψαν συνθήματαεναντίον του ηθοποιού στους τοίχους της εξοχικής κατοικίας του Φιλιππίδη στο Σοφικό, θέλοντας έτσι να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την

αρρωστημένη δράση του πρωταγωνιστή του θεάτρουκαι της τηλεόρασης! Αφού γράφτηκαν τα συνθήματα, ο Φιλιππίδης προφανώς ενημερώθηκε για το τι συνέβη, και έτσιεξηγείται το γεγονός ότι αυτά καλύφτηκαν με μαύρη μπογιά, ώστε οι διερχόμενοι να μην μπορούν να δουντι του «σούρουν» όσοι τα έγραψαν.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν κάτοικοι της

περιοχής στην «Espresso», τοθέμα της εξοχικής κατοικίας του ηθοποιού απασχολεί αρκετούς ελεύθερουςεπαγγελματίες της περιοχής και για άλλους λόγους! Βλέπετε, κάποιοι εξ αυτών είχαν εργαστεί στη συγκεκριμένη βίλα,όμως από ένα χρονικό σημείο και ύστερα ο ηθοποιός σταμάτησε απότομα να πηγαίνει εκεί(για άγνωστο λόγο), με αποτέλεσμα να «παγώσουν» πολλές εργασίες για την ολοκλήρωση της πολυτελούς κατοικίας. Κάτι αντίστοιχο ωστόσο έχει συμβεί και στην περιοχή τωνΙωαννίνων,απ’ όπου ο ηθοποιός κατάγεται, καθώς αρκετοί κάτοικοι όταν ξέσπασε το θέμα με τις καταγγελίεςμέσω των social media θεωρούσαν τον ηθοποιό ανεπιθύμητο στην περιοχή τους.

Από πού άρχισαν όμως όλα αυτά;

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για τησεξουαλική παρενόχλησηπου δέχτηκαν από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, και οι καταγγελίες που υπέβαλαν οι ηθοποιοίΑννα Μαρία Παπαχαραλάμπους,Πηνελόπη ΑναστασοπούλουκαιΛένα ΔροσάκηστοΣωματείο Ελλήνων Ηθοποιών(ΣΕΗ), ζητώντας τη διαγραφή του, ήταν ηκορυφή του παγόβουνου για τον ίδιο.

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, για παράδειγμα, στην καταγγελία της αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδηςέμπαινε μέσα στο καμαρίνι της και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα της,μπροστά από τον οποίο καθόταν εκείνη.

«Το έτος 2000, σε ηλικία 24 ετών,συνεργάστηκα με τον καταγγελλόμενο. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας ο καταγγελλόμενοςσταδιακά με απομόνωσε με διάφορα τεχνάσματα από τα υπόλοιπα μέλη του θιάσουκαι φρόντισε να έχω δικό μου καμαρίνι, με την πρόφαση (όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων)ότι θα ερμήνευα τον βασικό γυναικείο ρόλο του έργου.Το καμαρίνι αυτό βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο δικό του»αναφέρει χαρακτηριστικά στην καταγγελία της η γνωστή ηθοποιός. Και προσθέτειότι ο ίδιος είχε τα κλειδιά για το καμαρίνι της καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας τους,μπαινοβγαίνοντας σε αυτό χωρίς να χτυπά και ορισμένες φορές κλειδώνοντας την πόρτα πίσω.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment